'Oasis' Uyarlamasının Yerli Adı Belli Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,642
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
bp907wr.

'Oasis' uyarlamasının yerli adı belli oldu!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, başrollerini; Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay ve Bülent Şakrak'ın paylaştığı dizinin yerli adı 'Misafir' olarak belirlendi.

Misafir, yakında FOX'ta başlıyor!

• Beğendim
Reactions: Angelica
İlla tek kelime olacak yani. :A Saçma bir şey bulurlar diye düşünmüştüm bu hali de fena değil. :A

Konuya uygun, kısa, sade ve güzel bir isim olmuş bence. Neden kimse beğenmemiş anlamadım. :A

Medyapım'ın sitesinde de güncellenmişler, sabah oradan gördüm. Yakındır tanıtımın gelmesi. :Z
Of ya ciddiler yani, güveniyorlar bu diziye isim konusunda da çok güzel davranmışlar. :A :A Off hadi artııık. :Z

Git şükür namazı kıl krşm eksik unuttuğun şey var ABARİİİİİİİ diye bağırman lazımdı :A @Alos @Emre Ozansoy
Amaaan heyecandan işte, şükür namazımı da bugün 10 kere kılıcam :A

Oasis uyarlaması ile ilgili haber gelmiştir anlık biz :A :A : @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan:

Allah'ım sana hamdu senalar olsun. :Z @EmreCan @Alos

Cidden çöp bir şeyle gelirler diye korktum ama böyle sade ve güzel bir isim şaşırttı. İsmi belirlendiyse tanıtımı da çok beklemeyeceğiz galiba. :Z
Çok şükür Allahım bismillah :A

Bu da fena değil ama İmkansız daha havalıydı :Z. Bence de çok beklemeyeceğiz :Z

Of ya ciddiler yani, güveniyorlar bu diziye isim konusunda da çok güzel davranmışlar. :A :A Off hadi artııık. :Z

Amaaan heyecandan işte, şükür namazımı da bugün 10 kere kılıcam :A
Maşallah tütütü :A
------

Oasis uyarlaması ile ilgili haber gelmiştir :A :A @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan:
Ülfet Queen :bhr: Elhamdülillah bundan sonra çile bittiğğğğğğ fağırlık fuğaralık bittiiğğğğ valla bağ rezil olduk kız :A
Selo kesin Ülfet gibi çığlık attı :A

Metresler'i "Yalancılar ve Mumları" yapan şirketten doğrusu umudum yoktu, ama en az İmkansız kadar güzel bir isim olmuş. Hem dizinin konusuna da uygun.

Çekimleri 1 aydır devam ediyor neredeyse, gelecek hafta artık bir tanıtım gelmeli. :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl