Türkiye 1-1 Norveç | 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri - 7. Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maçı Kim Kazanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1633704599433.png

Türkiye, yeni teknik direktörü Stefan Kuntz yönetiminde ilk maçına Norveç karşısında çıkıyor. Norveç ile oynanacak ve Dünya Kupası elemelerinde gruplardaki sıralamayı belirleyecek maçlardan biri olan maç, 21.45'te TRT 1 ekranlarında olacak.

Türkiye - Norveç maçıyla ilgili yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.​

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Muhtemel on birim şöyle:

Uğurcan
Zeki, Serdar Aziz, Merih, Caner
Berat, Ozan
Yusuf, Hakan, Cengiz
Burak

Konuya anket de ekledim. Ankete oy kullanabilirsiniz.

Ne Caner'i abi bu Rıdvan'ın daha ne yapması lazım. Bir de övgüyle bahsediyordu Rıdvan hakkında.

Bu Kuntz'un hangi tarafı Trabzonlu acaba? Adam hem Uğurcan'ı hem de Berat'ı oynatıyor. :)

Berat şu anda DM olarak en iyisi olmayabilir ama aldığı süre bakımından en verimli isim bence. Bir de olduğu bölgede oynayanlar formsuz olunca şans yüzüne güldü. Ancak Berat'ı şak diye 11 yapan hocanın Caner tercihini bize anlatması gerek. Rıdvan gayet formda şu anda. Berat'ı oynatan hocanın onu da oynatmasını beklerdim.

• Beğendim
Başarılar Milli takıma. İnşallah yeni teknik direktör ile iyi bir çıkış yakalarız.

• Beğendim
Bizim yedek kulübesinde Şenol Güneş'in silüetini gördüm...

Neyse ki Haaland ve Sörloth yok. Neyse ki... Hollanda maçından daha büyük bir rezalet ortaya çıkabilirdi.

Ben bu milli takımı sevdim. Ayağında çok fazla top tutmadan hızlı bir şekilde pas yapıp ileriye doğru koşan ve gol kovalayan bir takım. Çok hızlı hareket ediyor olmamız iyi, kontralarla deniyoruz golü. Yavaş yavaş, sürekli geriye oynaan ve insanı bayan oyun anlayışı yoktu sahada. Tabii hızlı oynamamız iyi olsa da, keyif verse de, aynı zamanda bir diğer tarafta savunma anlamında zaaf veriyoruz. Savunmada eksik oyuncularımız da var, bu da etkili.

İlk yarı maç ortada geçti. Bazı dakikalarda heyecanlandık ama genel olarak çok da iyi değiliz. :)

Takım hiç şut denemesi yapmıyor. Deneme yapsak gol geleceğini düşünüyorum. İlk yarı sadece 2 şut çekmişiz ve biri gol olan zaten bu. :)

Caner Erkin'den beklerken zaafı, Zeki Çelik büyük zaaf veriyor. Rakip özellikle Zeki'nin tarafından geliyor ve Norveç'in attığı golde Zeki'nin hatası büyük. Burak Yılmaz desek, kendisini yere atıp penaltı bekliyor. Zeki ile Burak muhtemelen ikinci yarı oyundan çıkar ya da en azından Zeki çıkmalı.

Cengiz'in ofansif yönü ne kadar iyi ise defansif yönü de o kadar kötü.

Hakan Çalhanoğlu'nda yine iş yok.

Berat ilk maçında fazla sırıtmadı. Abdullah Avcı'nın elinden geçtiği belli.

Halil'in Burak'ın yerine oyuna girmesi gerek. Hakan'ın yerine de Yusuf derken Yusuf giriyor ama bakalım kimin yerine. :)