İsveç saatine çarptı maç @Arafİstikrarımızı korumaya devam ederiz umarım.![]()
Bu avatar ile üst üste açtığım tüm konularda galibiyet aldık. Seriyi bozdun @emreemreuumarım puan kaybımız olmaz @bazinga @Araf
İsveç saatine çarptı maç @Araf
Lükse bak, saat 12'de kahvaltı ve film yapıyor, maç yorumunu kaçırıyor.Doğrukahvaltı + filme dalmıştım
![]()
@bazinga 'nın etkinliğinde olanLükse bak, saat 12'de kahvaltı ve film yapıyor, maç yorumunu kaçırıyor.![]()
Hangi filmse bu yarım kalan, Fransız yapımı olan mı? İyi diyorsan, o kötü puanlı iyi (!) bir film çıkacaktır.@bazinga 'nın etkinliğinde olanyarım bıraktığım film iyi geldi bugün
fena değil yani
çok ara vermeden diğerinede geçeceğim. PC geldi cuma günü. Açılışı yapıyorum
![]()
4 hikayeli olanHangi filmse bu yarım kalan, Fransız yapımı olan mı? İyi diyorsan, o kötü puanlı iyi (!) bir film çıkacaktır.Bakalım istikrarı bozmana değmiş mi, görelim.
![]()
İrfan yok mu daha? O yoksa Mert Hakan olur büyük ihtimal... Malum rakip tam da Sivas.Bizim üçüncü yerli kim olacak acaba. Ferdi ile Nazım sakat. Altay, Mesut üçüncü isim muamma. Burak, Muhammed veya Mert Hakan üçünden biri olur herhalde.
Bende ne yapacağımı bilmiyorum4 hikayeli olan
5 üstü olacağı kesin![]()
Var ama o da sakatlıktan yeni çıktı maç eksiği fazla.İrfan yok mu daha? O yoksa Mert Hakan olur büyük ihtimal... Malum rakip tam da Sivas.![]()