Son Yaz'ın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,634
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210828_112121-jpg.108263

Son Yaz'ın yeni sezon tarihi belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı, başrollerini; Alperen Duymaz, Ali Atay, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı dizi cumartesi akşamları ekrana gelecek.

Son Yaz, yeni sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

• Harika
Reactions: Angelica
17 'sinde başlayacaktır büyük ihtimalle. Yoksa çok geç kalınmış olur diye düşünüyorum. Çoğu dizi sezonu bu hafta veya diğer hafta açmış oluyor. O yüzden 24' üne bırakmazlar diye düşünüyorum.
Geçen sezon da bir hafta kala tarih açıklanmıştı hazır rakipler de geliyorken ortalığı onlara bırakmamalılar zaten. Cuma akşamı yeni fragman için tetikte olalım gelirse o zaman gelir. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Çok net Ramo 2. sezon havası aldım :A Bu yaz ilk sezonunu izlediğim için büyük olasılıkla devam ederim.

• İlginç
Reactions: Angelica
Şaka gibi Cumartesi'ye almışlar resmen, böyle bir adam kayırma görmedim.

Bir yanda Medyapım veya kankası no 9 yapım (medyapımın dizisi cumaya gelebilir) diğer yanda 03 varken gün değiştirmesi beklenen şeydi :A Hayırlısı olsun

bu sezon ramo'da hazır bitmişken cuma daha çok şansı olacaktı. hatalı bir karar olmuş. yeni yılı göreceğini düşünmüyorum.

Kardeşlerim ve Gönül Dağı'na (Baht Oyunu ve Ada Masalı da gelebilir) güzel alternatif olur. Kendi izleyici kitlesini korur ve yenisini eklerse sezon sonunu göreceğini düşünüyorum. Bende bu sezon takip edeceği Alperen Duymaz ve Birce Akalay için. :bhr: