'Yalancı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,652
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E-W7s2HWYA0G1gn

Yalancı'nın yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği; başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ile Şahin Irmak’ın yer aldığı dizi cuma akşamları ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Yalancı, ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma 20.00'de Show TV'de!

Güzel bir gün seçimi

Keşke önceden söylendiği gibi salı olsaydı da TV'den izleyebilseydim. Ertesi gün netten bakarım artık. :( Sadakatsiz havası verdiği için özellikle AB'de güzel sürpriz yapacağını düşünüyorum umarım Kırmızı Oda'yla kardeş kardeş yola devam ederler. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu diziyi çok bekliyordum da eğer İmkansız cuma olursa umarım tutunamaz, ne kadar az ve güçsüz rakip, o kadar dertsizlik tasasızlık. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çok doğru tercih proje iyise Arka Sokaklar Kırmızı Oda ile birlikte zirve yarışı verebilir.

bu fragmanı yeni gördüm. sarsıcı olmuş. gördüğüm kadarıyla, burçin oyunculuğu ile arşa merdiven dayayacak ilk bölümde. kesin izleyeceğim.
ancak konusunun çabuk eriten bir dizi olacak hissi de veriyor fragman. tek sezonluk planlanan bir sosyal sorumluluk işi olmuştur temennisi içerisindeyim.

Bu haftaya yetişseydi keşke ya hazır cuma günü de boşken ilgi çekerdi, haftaya rakiplerle başlaması biraz sıkıntı olabilir gibi. Umarım tutar bu proje, ilk bölüme şans vereceğim ben de.

Yeni fragmanlarıni izledim baya başarılı acaba izlessem mi diye soruyorum kendime. Boş olursam izlerim büyük ihtimalle.

Salı günü Yalancı, cuma günü Aziz olur diye bekliyordum o yüzden sürpriz oldu açıkçası. Yayınlanan tanıtımlar (özellikle son verilen) çok iyiydi, Total'i bilmem ama AB'de ses getirir. Burçin Terzioğlu ve Fatih Berk Şahin için tutmasını isterim. :bhr:

Süreç Film bazen şaşırtmıyor değil. Yine de ekrana tutunabileceğini düşünmüyorum. :A