31 Temmuz 2011 Pazar Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Kanal sıralamaları belli oldu.

ÇGHB'nin kolajı yine çok iyi giderek kanalını zirveye taşımış.
Wipeout 4'ün iyi başlaması da dikkat çekti.

Son düzenleme:
Leyla ile Mecnunun tekrarı vardı biraz ona baktım.

STV'de Farklı Desenler'in sezon finaline baktım biraz.
İyi gitmiş STV adına.

TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun'un tekrarını tekrardan izledim ve tek kelime ile süperdi. Leyla ile Mecnun'u hep yayınlasalar izlerim. "Daha sonra Efsane Dövüşçü 2" adında STV'de yayınlanan filmi izledim

Benjamin (Bünyamin) çıkmasaydı belki şuanda Leyla ile Mecnun'un ilişkileri gelişmiş,Mecnun'un babasının işleri gelişmiş,Mecnun'un Annesi saçma sapan düşünenmiş,Zeynep'in belki gözleri açılmış,Erdal Bakkal saçma sapan şeyler yapmamış olabilirdi belki.

Daha sonra "Efsane dövüşçü 2" adında Bruce Lee filmi izledim STV'de ama yayın süperdi, kaliteli yayın HD yayındı galiba. Her neyse güzel filmdi diyebilirim.

Son düzenleme:
SBT Yorumlarım :

Çok Güzel Hareketler Bunlar iyi gitmiş ve Kanal D'ye 1.lik getirmiş.
Sihirli Annem Totalde 2. olarak iyi gitmiş. Ancak A/B de biraz gerilerde kalmış.
Wipeout 4 iyi başlamış. A/B 'de 2. olmayı başarmış.
Çek Bakalım çok gerilerde kalmış. En fazla 3-4 hafta daha gider.
Üsküdar'a Giderken Totalde çok kötü giderken A/B de 3. olmayı başarmış.
Farklı Desenler'in sezon finali iyi gitmiş. Totalde ilk 10'a girmeyi başarmış.
Akasya Durağı'nın tekrarı Totalde mükemmel gitmiş ve 3. olmayı başarmış. Dizi yazın iyi iş çıkartıyor.
Leyla ile Mecnun'un her iki grupta da ilk 100'e girememesi çok şaşırtıcı olmuş.
Yahşi Cazibe, Cennet Mahallesi gibi dizilerde 10 shareyi geçmeyi başarmış.
Kanal 7'de yayınlanan Varyemez adlı Türk Sineması da Kanal 7 için iyi gitmiş.
Kanal Türk'de yayınlanan Telegol'de iyi gitmiş.

sonuçlar belli olmuş yayınlayabilirsiniz

çghb nin gün birincilkleri önemli ancak yeni sezonda olmayacak bir işin özel bölümleri iş yapıyor bu kanal d nin 1 inci doğru hamlesi 2 incisi propoganda öğlen yayınlanmasına karşın iyi iş çıkarmış son istasyn belkide tv de ilk kez yayınlandıktan sonra bu kadar iyi iş çıkarmış
ESAS ŞOK ÇEK BAKALIMDA GEÇEN HAFTA YAYIN HAYATINA İYİ BAŞLAYAN YAYIN YORUMLARIN ÇOK UZAYIŞI HINCAL ULUÇ UN AŞIRI CIVIKLIĞI VE BANTTAN YAYINLANIŞIYLA İNANILMAZ DÜŞÜŞ YAŞAMIŞ VE GÜNÜN SÜRPRİZİNİ HAFTAYA KALKAR DEDİĞİMİZ TABU TANIDIK YÜZLERİN KATILIMIYLA TOPARLANMIŞ BUDA DEMEKOLUYOR Kİ TANIDIK YÜZLER HER ZAMAN İŞ YAPIYOR HA BEN 100 ÜNCÜ KEZ DE OLSA KANAL 7 DEKİ VARYEMEZİ İZLEDİM...

Ç.G.H.B. özel bölümüyle iyi gitmiş. Wipeout sürpriz yaparak üst sıralarda yer almış. Farklı Desenler de iyi gitmiş. Çek Bakalım AB'de biraz iyi olsa da çok yetersiz bir durumda. Yaz sonuna kadar götürebilirler yine de. Tabu ise dün berbat olan reytinglerini bugün baya toplamış, diyebiliriz