31 Mayıs 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Kağıt Ev, tüm gruplarda iyi yükseliş yaşamış umarım haftaya Uyanış'ın olmayışı ile birlikte biraz daha arttırır.

Reactions: STAR
Kağıt Ev
Total : 2,93 (12)
AB : 3,18 (7)
ABC1 : 3,01 (10)

Maraşlı
Total : 4,21 (6)
AB : 3,24 (5)
ABC1 : 3,44 (7)

Survivor 2021
Total : 4.11 (7)
AB : 3.22 (6)
ABC1 : 4.22 (5)

Aşkım Bahardı
Total : 2.25 (14)
AB : 1.78 (13)
ABC1 : 2.22 (14)

Uyanış Büyük Selçuklu
Total : 8,49 (1)
AB : 9,22 (1)
ABC1 : 10,29 (1)

Çukur
Total : 7,28 (2)
AB : 6,04 (2)
ABC1 : 6,93 (2)

Şarkılar Bizi Söyler
Total : 1.74 (19)
AB : 2.02 (12)
ABC1 : 2.32 (12)

Maraşlı bir türlü sağlam yükseliş yaşamıyor bakalım gelecek hafta Uyanış yok nasıl gidecek ama bu oranlarla final kaçınılmaz.

Kağıt Ev güzel yükselmiş, oranları da iyi. Uyanış ve Çukur'un da gidişi yarayacaktır diziye, 5'e yakın oranlar görmemiz imkansız değil.

Reactions: Carpe Diem
Şaka maka Kağıt Ev şu anda kanaldaki en çok izlenen yapım olmuş. Star uzun süredir yerleri süpürdükten sonra 2-3 reytingle de olsa ilk 10 yüzü gördüğüne sevinmiştir.
Yazın devam ederse bu yükseliş ivmesini devam ettirebilir belki.

Çukur gelecek hafta açık ara zirveye yerleşecek gibi görünüyor hatta Uyanış'ın bitişiyle çift haneleri de görürse hiç şaşırmam.

Şarkılar Bizi Söyler son bölümüyle ilk 10'a yaklaşmış bakalım gelecek hafta Menemen Şov bunun üzerine koyabilecek mi.
Gerçi ben hala acele başlatıldığını düşünüyorum çünkü zaten tutma ihtimali çok düşükken bir de ilk bölümden Çukur finalinin karşısında yayınlanacak.

FOX'taki film de yokları oynamış. Onun yerine Masumiyet'i bir bölüm daha uzatabilirlerdi ama nato kafa nato mermer. Gerçi izlemediğim dizinin derdi de bana mı kaldı ya bana ne.

Uyanış sezonu iyi kapatmış ama genel olarak beklentilerin altında kalan bir iş oldu bence. Tabii Çukur ve Maraşlı'nın etkisi de olabilir ama bence işin arkasındakiler sezon boyunca zar zor alınabilen 10-11 bandından daha fazlasını bekliyordu. Gerçi TRT'nin hamasi dizilerine bu kadarı da çok fazla ya neyse.

Maraşlı da çok sınırda gerçekten. Ne bitirilecek kadar düşük alıyor ne de üç aylık ara için güven verebiliyor. Erkek dizileri tek tek biterken 1-2 hafta içindeki oranları belirleyici olacak.

Reactions: 12.Adam
“Kağıt Ev” yaz boyu yayında olsa keşke, kanalı da yapımı da mutlu eder. Sezona ara verse yeni sezonda hiç iş yapamaz öyle de kötü olur. Umarım yükseliş ivmesini devam ettirir ve yaz boyu devam etme kararı alarak kanalı mutlu edecek sonuçlar alır.

“Maraşlı” dikkat çeken bir iş ama hala istendik oranlarda değil. Yani bu oranlarla araya gitse dönüşü riskli, bitse bu oranlara ve kadroya yazık olur. Yani sınırda bir iş. Umarım haftaya güzel bir yükseliş yaşar ve yeni sezon biletini kapabilir.