Yaşam 31 Mayıs 2014 Taksim Gezi Parkı Direnişinin 1. Yıl Dönümü

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
28 Mayıs 2013'te bir avuç çevreci tarafından Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmesini önlemek amacıyla başlatılan ve sonra polisin bu gruba müdahalesiyle alevlenip özellikle 31 Mayıs 2013'ten sonra tüm Türkiye'ye yayılan kanlı eylemlerin 1. yıldönümü.

Gezi direnişi sürecinde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.

Son düzenleme:
Aslında tam olarak 31 Mayıs desek daha doğru olur. O tarihte her şey tam anlamıyla rayından çıkmıştı.

Aslında tam olarak 31 Mayıs desek daha doğru olur. O tarihte her şey tam anlamıyla rayından çıkmıştı.

Ben çadır kurup nöbet tutma eyleminin olduğu günü başlangıç kabul ederek yazdım,dedğin gibi olayların büyüdüğü günden de başlanabilirdi,pek önemi yok sanırım.

Ben çadır kurup nöbet tutma eyleminin olduğu günü başlangıç kabul ederek yazdım,dedğin gibi olayların büyüdüğü günden de başlanabilirdi,pek önemi yok sanırım.
O hazırlık aşaması ama olaylar 31 Mayıs'ta başladı tabi. Acayip olay olmuştu. Yine olay olacak gibi gözüküyor.

direniş lafı çok komiğime gidiyor ülke işgal durumdaymışta direniyormuşuz gibi

Dış etkenlerin kışkırtmalarıyla her türlü yalan dolana baş vurularak özellikle sosyal medya üzerinden insanların galeyana getirilmesi sonucu ülkenin karıştırılmaya çalışılması ve akıllarınca hükumeti düşürmeye çalışılan ama her zaman olduğu gibi sağlam iradenin müthiş cevabıyla yerle yeksan olan ülkenin karıştırılması için her türlü oyunun yapıldığı ve nitekimde bir süre epey karıştırılan eylemlerdir.Bu yolla ülkeye zarar verenlere devlete zarar verenlere devlet mallarına zarar verenlere bir T.C vatandaşı olarak hakkımı helal etmiyorum

Başlarda masumdu. Sonradan iş çığırından çıktıktan sonra her Türk vatandaşının karşısında olması gerektiği eylemdi.

31 Mayıs 2013 cuma günüydü. Taksim'de gaz yemediğimiz yer kalmamıştı ama ben böyle lezzetli gaz yemedimdi arkadaş.

Hala olay çıkmamıştır.

Sosyal medya üzerinden galeyana getirilen amacı ağaç değil de hükümeti devirme olan bu hain oyunun ülkemizdeki birliğimizi ve dirliğimizi bozmak için uğraştıkları ama başarılı olamadıkları bir oyundur

Ha şunuda ekliyeyim gezide bizi dünyaya rezil etmeye çalışan bazı kanallar Amerikada ki olaylara suskun kalmışlar neden acaba

Halk direlişidir.
Bu sadece bir ağaca özel değildi , hükümete özeldi.
Kaç gecemi oralarda geçirdim Ethem Sarısülük 10 metre falan ilerimde vurulmuştu

[HASHTAG]#direngezi[/HASHTAG]
#AlİsmailKorkmaz
[HASHTAG]#BerkinElvan[/HASHTAG]
#EthemSarısülük

O adamda kim 😱

O adamda kim 😱