Devamı gelecek tabi ki. Eskiden hemen hemen böyleydim ama eskisinden daha iyi olacağımı düşünüyorum.
Bekliyoruz ve takipteyiz.
Devamı gelecek tabi ki. Eskiden hemen hemen böyleydim ama eskisinden daha iyi olacağımı düşünüyorum.
Mesaj sayını yükseltmeye çalışıyorsun yani.Geyik yapıyoruz şurada. Alınganlık yaptığımı düşündün hemen.
@OzaN bilir zamanında nasıl aktif olduğumu. Belki ben abartıyorumdur. Bir de adminden duyalım bunu.Bekliyoruz ve takipteyiz.
Mesaj sayısını yükseltmeye çalışmıyorum. O daha çok post kasmaya giriyor gibi oluyor. "Aktif görünmeye çalışıyorum" diyelim şuna. Yorumlarımı kısa kısa da yazmam, bilirsin.Mesaj sayını yükseltmeye çalışıyorsun yani.Düşünmem ben öyle şeyler rahat ol.
Biliyorum inşallah hep böyle devam edersin. Uzun yorumlarını ilgiyle takip ediyoruz en azından ben takip ediyorum.Mesaj sayısını yükseltmeye çalışmıyorum. O daha çok post kasmaya giriyor gibi oluyor. "Aktif görünmeye çalışıyorum" diyelim şuna. Yorumlarımı kısa kısa da yazmam, bilirsin.
Bazılarının başını ağırtsam bile (@takas, @XanTier vs. vs.) yine de yorumlarımı okuyanlar (@Bully, @Yakamoz-Asi vs. vs.) var.Biliyorum inşallah hep böyle devam edersin. Uzun yorumlarını ilgiyle takip ediyoruz en azından ben takip ediyorum.
Ben geçen hafta Pazartesi 16.000 mesaja ulaşmışım. Burada nasıl 191 oluyor @OzaN?Bu liste yanlış. Ben 50 mesaj yazdım bu hafta.
Tapatalk
Ben geçen hafta Pazartesi 16.000 mesaja ulaşmışım. Burada nasıl 191 oluyor @OzaN?
destere şoaprı gidince genel bir düşme olmuş totosu ile kaç bin mesaj tutuyormuş şoparforumdakı durgunluk benide vurdu nisan ayına berbat başlamıştım listede olmam derken 12.sıra bu mesah sayısına göre harika bence bu durgunuk dönemimi en iyi şekilde atlatmışım beğenilerdede zirvedeyim ucuz kurtuldum bu hafta
aaaa destereye 300 mesajım olurdu 500 mesajla 2.sırada yer alırdımdestere şoaprı gidince genel bir düşme olmuş totosu ile kaç bin mesaj tutuyormuş şopar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?