31 Mart - 6 Nisan 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,498
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Mesaj sayilari oldukca düsmüs. Gevezelik azalmis demek ki. :X

385 mesaj ile 3. olmak. :D

Tvr düşmüş. :F Uzun bir aradan sonra üst sıralardayım güzel. :D

Mesaj konusunda yükselişte miyim yoksa? Attığım 232 mesajla 13. sıradayım. Aslında bu mesaj sayısıyla genelde listeye giremezdim. Neymiş? Forumda mesaj konusunda bu hafta düşüş var. :)

Mesaj konusunda yükselişte miyim yoksa? Attığım 232 mesajla 13. sıradayım. Aslında bu mesaj sayısıyla genelde listeye giremezdim. Neymiş? Forumda mesaj konusunda bu hafta düşüş var. :)
Bence sende de yükselme vardı bu hafta. :D

Bu liste yanlış. Ben 50 mesaj yazdım bu hafta. :D

Tapatalk

Yükselme yok. Forumda düşme var sadece. Genelde o mesaj sayısıyla listede yer almamam lazımdı. Yer aldım diyelim, ilk 15'te yer almamam lazımdı. :D
Yükselmişsin işte 17-23 Mart haftasında 105 mesaj bile yazamamışsın baktım şimdi. :D Son 2 haftadır çıkışta gibisin. :D

Yükselmişsin işte 17-23 Mart haftasında 105 mesaj bile yazamamışsın baktım şimdi. :D Son 2 haftadır çıkışta gibisin. :D
Beni gömmeye niyetlisin sanırım. Kurduğu cümleye bakın hele. Uykudan uyandım sadece. Ben genelde hep bu aralıkta mesaj yazardım. Hatta daha çok yazdığım bile olurdu. :D

forumdakı durgunluk benide vurdu nisan ayına berbat başlamıştım listede olmam derken 12.sıra bu mesah sayısına göre harika bence bu durgunuk dönemimi en iyi şekilde atlatmışım beğenilerdede zirvedeyim ucuz kurtuldum bu hafta :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77