Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aga bbeb önceden bir başta bir de sonda reklam veriyordu. 21.00-22.00 arası reklam vermiyordu ve Acun o dilimde reklam girince Bbeb coşuyordu.Ben haftalarca söyledim Bbeb 21-22 arası reklam verse çok düşer diye. "Admin" başta olmak üzere birkaç kişi bana karşı çıkmıştı, o kadar çok düşmez demişlerdi... Demek ki çok düşüyormuş. ))Ama haftaya eski sisteme geçip bir başta bir sonda reklam verir, Acun reklama girince koşturur rahat rahat. )) Arada reklam verince çöküveriyor bbeb. )))))))))))))))))))))))))))
Aga bbeb önceden bir başta bir de sonda reklam veriyordu. 21.00-22.00 arası reklam vermiyordu ve Acun o dilimde reklam girince Bbeb coşuyordu.
Ben haftalarca söyledim Bbeb 21-22 arası reklam verse çok düşer diye. "Admin" başta olmak üzere birkaç kişi bana karşı çıkmıştı, o kadar çok düşmez demişlerdi... Demek ki çok düşüyormuş. ))
Ama haftaya eski sisteme geçip bir başta bir sonda reklam verir, Acun reklama girince koşturur rahat rahat. )) Arada reklam verince çöküveriyor bbeb. )))))))))))))))))))))))))))