Hazem
Favori Üye
Survivor'u izledim mutis reytingler almis ozellikle a/b'de 11 reytingi gecerek lale devri ezmis , her 2 grupta'da 1 reyting artmis cok sevindim.
dün dediğim gibi acunun kızlara futbol oynatma fikri işi yaramış totalde geçen haftaya göre farkı açmış.. ama hafataya akasya duragı gelirse totalde birinciliği unutsun acun.. çocuk izleyiciler ve ergenler akasya duragına bakacaktır.
iffet 4 reytingi zor görür oldu düşüşe devaö iffet yine ara verip senaryoyu toplamalılar. yada bu böyle gitmez diyip sezon sonu final yapmalı..
keşanlıyı listede gören var mı ben alt sıralara pek bakmıyorum da)))))))))
Akasya durağını zirvede olacağını hiç zannetmiyorum en iyi ihtimalle 3. olur . Abartmaya gerek yok bence akasya durağını
yazdıklarımı nasıl okusunuz yahuu) ben nerde akasya duragı birinci olacak dedim. Allah kuru iftiradan korusun derken bunu mu kastediyorlardı yoksa)))
Akasya Duragini gelisiyle bence Survivro zirveden inmeyecektir zirvede kalacaktir.
Peki kaçıncı olur diyorsun ? Bence ilk 5'te yer alırsa baya sürpriz olur Total'de. Survivor'a, Lale Devri'ne ve Şefkat Tepe'ye geçileceği kesin, diğerlerini bilmiyorum.
engame yenilen pelivan güreşe doymazmış sözü sırf senin için söylenmiş sanırım)))))))
ama bu konuda senle aynı fikirdeyim akasya duragı ilk üçte olması imkansız..
haftaya olmasada ondan sonraki hafta sıralama şöyle olur
lale devri
acun
şefkat tepe
acun
akasya duragı
yalnız bu sıralama haftaya değil ondan sonraki haftaya .. ilk hafta akasya duragının başlayacagından habersiz olabilir millet..Akasya Durağı bitmiş senaryosuyla o sıralarda olamaz, daha gerilerde olur. İstersen geçmiş reytinglerini bulmaya çalışayım, bir bakalım, konuyu masaya yatıralım.
yalnız bu sıralama haftaya değil ondan sonraki haftaya .. ilk hafta akasya duragının başlayacagından habersiz olabilir millet..
ve tabiki bunu sbt denekleri için söylüyorum agb olsa ilk ona giremez.. sbtnin velet agırılıklı deneklerine pepenin eski bölümlerini koysa kanal d daha çok başarılı olur))))) ben trt nin yerinde olsam pepenin eski bölümlerini cumartrtesi koyardım))))))))) ayrıca akasya duragının 4. olma olasılıgıda büyük
Abartma Beyazsoy, Yalan Dünya konusunda yanıldım ama Akasya Durağı'nın 4. olamayacağını biliyorum. Geçen sene cumartesi yayındayken 4.'lüğü çok az görmüş veya hiç görmemiş bir dizi Akasya Durağı.
Şefkat Tepe'yi izledim. Süper bir bölümdü. Bir türlü 8 reytinge gelemedi.
Akasya Durağı gelince Totalde ilk 5'de yer alır bence.
Yeni Bir Hayat'ın A/B oranları şaşırttı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?