31 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 6.3%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 43.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 4 25.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 18.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Survivor'u izledim mutis reytingler almis ozellikle a/b'de 11 reytingi gecerek lale devri ezmis , her 2 grupta'da 1 reyting artmis cok sevindim.

Iffet ve Yeni Bir Hayat çok basarili gitmisler.

Lale Devri Başlayana kadar survivr yani ödül oyununun sonuna kadar sonra tabiki lale devri.
Survivor güzeldi ama acunun hafta içi netten yayınladığı survivor günlüğünde yayınladığı yeni bölümde vardı o yüzden aynı şeyleri izlediğim için sıkıldım biraz.
Lale devri yine harikaydı artık dizinin her yerinden belli dizinin sonunda t - ç biteceği bakalım hayırlısı

Yeni bir hayatı da izledim mavi takım çok gıcığıma gitti zaten onlardan biri elendi favorim kırmızı takımdan deniz. : )

Akasya durağını zirvede olacağını hiç zannetmiyorum en iyi ihtimalle 3. olur . Abartmaya gerek yok bence akasya durağını

Moderatörün son düzenlenenleri:
Akasya durağını zirvede olacağını hiç zannetmiyorum en iyi ihtimalle 3. olur . Abartmaya gerek yok bence akasya durağını

yazdıklarımı nasıl okusunuz yahuu
) ben nerde akasya duragı birinci olacak dedim. Allah kuru iftiradan korusun derken bunu mu kastediyorlardı yoksa
)))

yazdıklarımı nasıl okusunuz yahuu
) ben nerde akasya duragı birinci olacak dedim. Allah kuru iftiradan korusun derken bunu mu kastediyorlardı yoksa
)))

Peki kaçıncı olur diyorsun ? Bence ilk 5'te yer alırsa baya sürpriz olur Total'de. Survivor'a, Lale Devri'ne ve Şefkat Tepe'ye geçileceği kesin, diğerlerini bilmiyorum.

Akasya Duragini gelisiyle bence Survivro zirveden inmeyecektir zirvede kalacaktir.

Peki kaçıncı olur diyorsun ? Bence ilk 5'te yer alırsa baya sürpriz olur Total'de. Survivor'a, Lale Devri'ne ve Şefkat Tepe'ye geçileceği kesin, diğerlerini bilmiyorum.

engame yenilen pelivan güreşe doymazmış sözü sırf senin için söylenmiş sanırım
)))))))

ama bu konuda senle aynı fikirdeyim akasya duragı ilk üçte olması imkansız..

haftaya olmasada ondan sonraki hafta sıralama şöyle olur

lale devri
acun
şefkat tepe
acun
akasya duragı

Akasya Durağı bitmiş senaryosuyla o sıralarda olamaz, daha gerilerde olur. İstersen geçmiş reytinglerini bulmaya çalışayım, bir bakalım, konuyu masaya yatıralım.

Akasya Durağı bitmiş senaryosuyla o sıralarda olamaz, daha gerilerde olur. İstersen geçmiş reytinglerini bulmaya çalışayım, bir bakalım, konuyu masaya yatıralım.
yalnız bu sıralama haftaya değil ondan sonraki haftaya .. ilk hafta akasya duragının başlayacagından habersiz olabilir millet..
ve tabiki bunu sbt denekleri için söylüyorum agb olsa ilk ona giremez.. sbtnin velet agırılıklı deneklerine pepenin eski bölümlerini koysa kanal d daha çok başarılı olur
))))) ben trt nin yerinde olsam pepenin eski bölümlerini cumartrtesi koyardım
))))))))) ayrıca akasya duragının 4. olma olasılıgıda büyük

Son düzenleme:
bu arada bugün al yazmalımın çok başarılı denen iffeti geçerse hiiç şaşırmayın derim
))))))))))))))))

Abartma Beyazsoy, Yalan Dünya konusunda yanıldım ama Akasya Durağı'nın 4. olamayacağını biliyorum. Geçen sene cumartesi yayındayken 4.'lüğü çok az görmüş veya hiç görmemiş bir dizi Akasya Durağı.

2. hafta sonra görüşürüz. ozaman bak yine yan çizme
)))))

yaw engame geçen yıl agb vardı şimdi sbt. sbt de çocuklar reytingi belirliyor. sen istatisklere göre yorum yapıyorsun. reyting işi sırf matamatikler çözülmez sosyolojide hakim olman olmam lazım.. daha geniş düşündüğünde ögrenecen bu reyting sistemini

Survivor iki grubtada farki biraz daha acarak zirveyi birakmamis. Bugünün fragmani cok iyi cok güzel oyunlar var.

Lale Devri Total de 8 Reyting le ikinci sirada cok basarili, AB de de gayet iyi.

Sefkat Tepe her zamanki gibi Total de gayet iyi ama AB de 2 Reytingle cok geride kalmis.

Iffet su anda Star tv ye yetecek Reytingi aliyor ama önümüzdeki sezonda devam etmesi ne Kadar dogru bilemem

Yahsi Cazibe de ayni Iffet gibi bu sezonu bu Reytinglerle götürebilir ama kesinlikle sezon sonunda final yapmali.

Kesanli Ali destani yine iki grubtada ilk 20 de bile yok ama bu dizinin kaderiyle Kanal D oynadi.

Star Tv de gec saatte yayinlanan yeno bir Hayat Total de 9. AB de 5. Olarak yine cok basarili olmus.

Show tv de yayinlanan hayata gülümsede cok basarili özellikle AB grubunda.

akasya durağı 5 reytingi geçer zaten kanald bu diziyi yazın kullanır

survivorda çok iyi oyunlar var 1.olması çok doğal acun işi biliyo

survivoru izledim.. ödül oyununu pek beğenmedim maç yaptılar... ama ünlülerden almedayı çok başarılı buldum.. yayınlanan fragmana göre bu akşam ünlüler adası karışıyor... zaten dünde etkiler vardı.. bu arada kaç gündür hayata gülümseye bi türlü denk gelemedim ve sinir oluyorum..

Şefkat Tepe'yi izledim. Süper bir bölümdü. Bir türlü 8 reytinge gelemedi.

Akasya Durağı gelince Totalde ilk 5'de yer alır bence.

Yeni Bir Hayat'ın A/B oranları şaşırttı beni.

keşanlı yine birinci olmuş ya .. harbiden bravo keşanlıya..