31 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 6.3%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 43.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 4 25.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 18.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?

Günün galibi hangi yapım oldu ? Hangi dizi ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu...

Survivor yine iki grupta da zirvede.

Lale Devri totalde 2. A/B'de 3. sırada yer alarak geçen haftaki sıralarını korudu. Dizinin oranlarında ise artış var.

Şefkat Tepe yine 3. olurken oranlarında düşüş yaşadı bu hafta.

İffet oranlarında ciddi bir artış yaşamamasına rağmen sıralamada yükselişe geçerek günü 5. sırada tamamladı.

Yahşi Cazibe iki grupta da ilk 10 içerisinde yer almayı bildi.

Yeni Bir Hayat, iki grupta da iyi sonuçlar almayı başardı. Özellikle A/B'de 4. olarak dikkat çekti.

Kazanmak İçin 1 Dakika ve Keşanlı Ali Destanı ile Kanal D yarışta gerilerde kaldı. Gelecek haftadan itibaren Kanal D'de yeniden Akasya Durağı devri başlayacak. Akasya Durağı'nın göstereceği performans ve Kazanmak İçin 1 Dakika ile Keşanlı Ali Destanı'nın durumu merak konusu...

Son düzenleme:
Lale Devri 1 saat kesintisiz yayınlandı 10 dk reklam verildi son sahneye kadar yine reklam verilmedi ve özet erken bitti 21.30 gibi başladı FOX, Survivor'ı geçmek istiyor

her cumartesi akşamı olduğunu gibi yine Yahşi Cazibe başkasını tanımam

İffet'i izledim bu arada bir erkek bir kadın değil yeni bir hayat vardı ankete yanlış eklemişsiniz

Lale Devri süperdi zirveyi zorlıcaktır. Hatta TOTAL'de 1.olursa şaşırmam.

Acun kizlara mac oynatti buyuk ihtimal iki guruptada birinci okacaktir. twittirda bir cok besiktasli almedayi besiktaski almedia ile takas yapmayi dusunuyordu :)))))))

Survivor'u izledim super'di.Bu Aksam mutis olacak hem Odul oyunu,Dokunulmazlik,Ada Konseyi hepsi olacak.

Reytinglerde yine düşmeler başlamış, ilk sıralar hariç 4'lere iniliyor, yaz geldi herhalde. :)

Kanal D iki yapımıyla da çok kötü durumda, haftaya Akasya Durağı bugünü ne kadar kurtarır bilemiyorum.

dün dediğim gibi acunun kızlara futbol oynatma fikri işi yaramış totalde geçen haftaya göre farkı açmış.. ama hafataya akasya duragı gelirse totalde birinciliği unutsun acun.. çocuk izleyiciler ve ergenler akasya duragına bakacaktır.

iffet 4 reytingi zor görür oldu düşüşe devaö iffet yine ara verip senaryoyu toplamalılar. yada bu böyle gitmez diyip sezon sonu final yapmalı..

keşanlıyı listede gören var mı ben alt sıralara pek bakmıyorum da :))))))))))

admin şefkat tepe yi unutmussun ankete koymayı
Eklendi. 5 büyük kanal dışındaki yayınlar unutulabiliyor zaman zaman. :)

Reytinglerde yine düşmeler başlamış, ilk sıralar hariç 4'lere iniliyor, yaz geldi herhalde. :)

Kanal D iki yapımıyla da çok kötü durumda, haftaya Akasya Durağı bugünü ne kadar kurtarır bilemiyorum.

Bu düşüş 3-4 hafta sonra daha da belirgin olmaya başlar. :)

Akasya Durağı yine toparlar biraz durumu, bu kadar kötü olacağını sanmıyorum.

Bence Kanal D zamanında taktiksel hata yaptı. Keşanlı Ali Destanı çok da kötü gitmiyordu ama Kanal D daha fazlasını isteyince Kazanmak İçin 1 Dakika'yı Keşanlı'nın önüne koydu ve izleyici Keşanlı'dan soğumaya başladı. Sonuç olarak bu duruma geldi. Kazanmak İçin 1 Dakika, PT1 işi değildi PT2'de Keşanlı'dan sonra yayınlanmalıydı...

Survivor iki grupta da zirvede yer almış
Lale Devri şimdiye kadar aldığı en yüksek reytingi alarak zirveye çok yaklaşmış
İffet sıralamada çok iyi gitmiş. Aslında bu zorlu günde iyi reyting alıyor
Yeni Bir Hayat çok güzel gitmiş
Hayat Gülümse Survivor etkisi ile iyi reyting almış
Yahşi Cazibe bu zorlu günde iyi direnmiş
Keşanlı Ali Destanı çok kötü gitmiş. Ve artık eminim. Geçen sene Küçük Sırlar 22.15`te 5-6 reyting alırken Kanal D onu Stara göndermezdi. Keşanlı Ali`ye hala tahammül ediyor. Aslında Salı 23.00 olsa Keşanlı bir az artar. Akasya Durağı gelince Kanal D bir az Cumartesi rahatlar

Son düzenleme:

Keşanlı Ali Destanı çok güzel gitmiş. Ve artık eminim. Geçen sene Küçük Sırlar 22.15`te 5-6 reyting alırken Kanal D onu Stara göndermezdi. Keşanlı Ali`ye hala tahammül ediyor. Aslında Salı 23.00 olsa Keşanlı bir az artar. Akasya Durağı gelince Kanal D bir az Cumartesi rahatlar

Keşanlı Ali Destanı Kanal D'nin kendi yapımı, yani maliyetini falan ayarlayabiliyorlar, hem başlamadan 25 bölüm sözü verilmiş, bitirirlerse ayıp olur.

Küçük Sırlar ise dış yapımdı ve TİMS her bölüm için belli bir para istiyordu, O dönemki Kanal D için düşük oranlar da alınca Star'a yollandı, Star'ın da diziye ihtiyacı vardı. Sonuçta TİMS kabul etmiş, gitmiş, son kararı veren TİMS'dir.