3 reytinglik dizi için 9 alan Kiralık Aşk'ı mı harcayacaklar? Bu gidişle Çilek Kokusu pt-1'de başladığı gibi orada da biter.kiralık aşk'ı 22:45'te bitirebilirler sıkıntı olmaz, ama çilek kokusu'nun dediğim oranları alması lazım önce.
3 reytinglik dizi için 9 alan Kiralık Aşk'ı mı harcayacaklar? Bu gidişle Çilek Kokusu pt-1'de başladığı gibi orada da biter.kiralık aşk'ı 22:45'te bitirebilirler sıkıntı olmaz, ama çilek kokusu'nun dediğim oranları alması lazım önce.
Çilek kokusu hafta içi her gün saat 17 de olsun ozamankiralık aşk'ı 22:45'te bitirebilirler sıkıntı olmaz, ama çilek kokusu'nun dediğim oranları alması lazım önce.
Önceden pt2 22.00di simdi pt1 deki diziler 23.30dan önce bitmiyor yani pt2 diye bir sey kalmadi kanallar bir diziyle geceyi kapatma derdindebence hiç bir şansı yok devam etmesi için. en azından pt-1 şansı yok. ama totali 4'e yükseltse ya da zorlasa, ab'yi 3'e çıkarsa cumartesi pt-2'de bi kavak yelleri olabilir. yani onun gibi sezonu tamamlar rahat. hatta 2. sezon şansıda olur. toparlanması şart.
ben ne diyorum?3 reytinglik dizi için 9 alan Kiralık Aşk'ı mı harcayacaklar? Bu gidişle Çilek Kokusu pt-1'de başladığı gibi orada da biter.
ben diyorum bizim sedefçi nerdeGünün beni ilgilendiren tek yapımı Romantik Komedi 2'ydi.O da çok iyi gitmiş.
1.filmi baya bir begenmistim ama 2.filmi hic begenmedimGünün beni ilgilendiren tek yapımı Romantik Komedi 2'ydi.O da çok iyi gitmiş.
Buralardayım.ben diyorum bizim sedefçi nerde
1.filmi ben de çok beğenmiştim özellikle hikaye Sedef'in karakterinin ön planda olmasıyla çok güzel işlenmişti, 2.film biraz daha düşüktü bana göre de.1.filmi baya bir begenmistim ama 2.filmi hic begenmedim
Senaristi değiştirmeleri şart bencede.Çilek Kokusu inşallah Beyaz Show'un da etkisiyle yükseliş yaşayacaktır. Senaryoya derhal el atılmalı, beni sıkıyor biraz son birkaç bölümdür.
Kiraz Mevsimi iyice çökmüş, dizi adına bu hafta final kararı çıkacak gibi. Diziyi bu saatten sonra kimse kurtaramaz.
Güllerin Savaşı çok iyi gitmiş, sevindim.
Mine Tugay nasıl? Dizide cok gözüküyor mu?Senaristi değiştirmeleri şart bencede.
Sonra bir bölümde ölüm, silahla tarama, kaçırılma hepsi birden olmalı ki izleyici kazanılsın.Sonraki bölümleri de iyi yaparlarsa yükselir.Mine tugayım için kaldırılmamalıayrıca idk arasında bakıyorum.Biraz sıkıcı geliyor
Valla ben açtığım zaman hep aslı, volkan ve burak var.Mineyi fazla göstermediklerini düşünüyorum.Bu dizide harcıyorlar onu.Acilen Köseme gelmeliMine Tugay nasıl? Dizide cok gözüküyor mu?
Kadın kendini harcadı cidden.Valla ben açtığım zaman hep aslı, volkan ve burak var.Mineyi fazla göstermediklerini düşünüyorum.Bu dizide harcıyorlar onu.Acilen Köseme gelmeli
Medcezirden sonra medceziri unutturmak için kalp hırsızını seçti.Tutmayacağı belliydi ama o hırsından mıdır nedir artık seçti.Kadın kendini harcadı cidden.
cumartesi günleri benlik hiçbişey yokMedcezirden sonra medceziri unutturmak için kalp hırsızını seçti.Tutmayacağı belliydi ama o hırsından mıdır nedir artık seçti.
Sonra Çilek kokusuyla gelcek dediler.Dizinin fragmanlarında bile fazla yoktu.Dizi başladı.Gıcık bir rol vermişler resmen.Bir de çağlanın annesi olması işleri zorlaştırıyor
Dizi biterse kariyeri zarar görür.Bitmezse de kendini harcamış gibi oluyor.Ben dizi başlarken Volkanla ilişki mi yaşayacak diye düşünmüştüm
@Yiğitt hadi yine iyisin.Cilek Kokusu 2016 sezonu icin showla gorusuluyor Show daha net karar vermedi ama teklifi degerlendiriyor golddan show yeni dizi istemis bide galiba starla yollar ayriliyor @BillyKane
Lo @Çiğdem- in ruh eşi Ayşegül var iştecumartesi günleri benlik hiçbişey yok
Showda hepten erir bence.Cilek Kokusu 2016 sezonu icin showla gorusuluyor Show daha net karar vermedi ama teklifi degerlendiriyor golddan show yeni dizi istemis bide galiba starla yollar ayriliyor @BillyKane
onlara zamanında başlayamadım yeni başlayacak dizi yokmu cumartesi günü için ?Lo @Çiğdem- in ruh eşi Ayşegül var işte
İdk yi izlemelisin 😉
Ya da bol kızlı cıvıl cıvıl dizi istiyorsan Çilek kokusu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?