Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben haksiz yere bi laf soylendiginde dayanamayip karsilik veriyorum ama hepsi bu! Cogu kisi yok soyle oldu bolumde yok surasi sacmaydi falan deniliyo ve ben bi cvp bile yazmiyorum cunku kisiye ozel bi durum bu.. Yeri geliyo ben bile demisimdir obgzk nin su sahnesi pek iyi degildi, gereksizdi diye.. Ama senin her dakka obgzk nin nedense eksik yada kotu yanlarini mirildanman can sikici oluyo.. Dizinin karsisinda.. Seksenler diye bi faktor var ab de guclu olan o dizi en aZ 7 aliyodur tns ab de de.. 2 hafta oncesine bak sbt de mac 12 , seksenler 7 almisti ve obgzk bunlara karsi 11 reyting almisti burda da mi rakipsizlikten dustu?? Ama hic kimsenin agzindan bu durumun degerlendirilmesi cikmiyo neden ? Cunku obgzk bu durumda istikrarli diye... Ama kucuk bi dusus yada baksa bisey oldugunda diziye elestri yagmuru tutuluyo! Ben durup dururken kimseye eglence olsun diye satasacak yada hic bi seyi kabullenemeyen ergenlerden degilim.ama pek cok kiside var ne yazikki.. O da benim sorunum degil, kisinin bu yaslara kadar kendini gelistirememis olmasina baglidir!