31 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

acun özette olsa çok büyük bi şok yaşıyo bence bbeb den 8 reyting fark yemesi düşündürücü bence bi daha o ses yapmasın

Mahoni ortalarda yok

O Ses ancak sona doğru ünlüler gelince yükselebilir bence

Ayrıca BBEB acilen Pazartesi de yayınlanmalı

acun özette olsa çok büyük bi şok yaşıyo bence bbeb den 8 reyting fark yemesi düşündürücü bence bi daha o ses yapmasın
Özet değil Yeni Bölüm artık O Ses.

Normal bir bölüm. Bunun nesi izlensin? Sona doğru yılbaşı özel bölümü izlenebilir.

Ayrıca Acun yine üçkağıtçılık yapıp O Sesi Yıllbaşı Özel ve Yeni Bölüm diye bölerse yuh diyeceğim artık

yeni bölümse geçmiş olsun acuna
keşke karadayı yılbaşı özel olsa ezerdi hepsini

şimdi karşısında alemin kralı ve tükenmiş o ses var karadayı gelince bbeb i duman eder

- - - Ekleme - - -

iyi akşamlar aga
Şimdi düşün, Totali zayıf Yalan Dünya bile 4-5 arası reyting alıyor.

Üstelik Karadayının da öyle ahım şahım reytingleri yok yani. 9-10 reyting. Ben Bilmem Eşim Bilir Pazartesi olsa en azından totalde O Ses`i geçer bence

Yalan Dünya Cumartesi daha iyi gider

Deniz Yıldızı 40 dakika sürdü, mükemmeldi. İyiki kısa sürdü hiç sıkımadı. 20.45 Zapzup başladı, RevaN senin şu paylaştığın asansör şakası vardıya, birde onun diğer versiyonu vardı şimdi ZapZup'ta gördüm dehşet birşey.

İzledin de neden yorum yapmadın o şakayı. Hadi zıplat konuyu

4-5 reytingi reklamlarda alır sanki ne
4-5 alamıyosa ölsün zaten
karadayının aldığı 10 reytingi kaç dizi alıyo 2
yd bence cumartesi iş yapamaz şefkat tepe de ezer lale de ezer acun daha da ezer 2.turlara geçti adam

Arka Sokaklar da 10 reyting alıyor

Ayrıca Yalan Dünya hiçbir zaman ezilmez bunu unutma. Sen izlemeyebilirsin ama en zorlu günde Pazarteside bile iyi iş çıkarıyor. Bence ondan daha iyi bir iş çıkaran dizi olmaz A/B`de.

Cumartesi ezileceğine sakın ihtimal verme. Daha alınmadı neyi tartışıyorsak
Ama bence asıl günü Cuma

- - - Ekleme - - -

İlk ben yorum atmıştım zaten olm.
Gerçekten mi
İyi yine zıplat o zaman o konuyu
Gülelim bir az
Ben konuları zıplatmaktan bi hal oldum

ar yi unutmuştum doğru
ama o bi hafta falan öyle alıyo sonra 7-8 e düşer

nasıl hiçbir zaman ezilmez şimdi eziliyo ya 4 reyting nedir 4 almayını dövüyolar artık
pazartesinin en zorlu gün falan olduğu da yok

oha bbeb acunu 2 ye katlamış diğer kanalların ekranı örümcek kapladı resmen

Cidden Pazartesi en zorlu gün.

Ayrıca bak senin için önemli olan A/B`dir tamam ama inan ki, Yalan Dünya Totali fazla önemsemiyor. Tamam iyi olmasını ister ama 4-5 arası yetiyor da artıyor. Onun için önemli olan A/B.

- - - Ekleme - - -

Mahoniyi çağıralım hep birlikte

Ma - Ho - Ni

Mahoni
Mahoni