bbeb ye tebrikler 13 ü gecmis
saat kacta basladi ?
Yaparım Bilirsin Yılbaşı Özel Bölümüyle İlk 60a girmeyi hedefliyorne var show da
6 da başlamış
ozaman aldigi oran normale yakin gibi bisey aga
millet saat 6 dan beri izliyorsa gayet normal bi oran
yazık lan show a valla üzülüyorum yamadem batıyon kemal sunal tekrarları koysa her gün ilk 10 da kesin olur bak kanal 7 de çöpçüler kralı var sende koy kemal sunal filmleri müthiş zaten hepsi bir de eski vadinin tekrarlarını koyamaz mı eskiden oynatıyodu tekrarlarını ve prime time da haftanın 5-6 günü yayınlıyodu
- - - Ekleme - - -
tabi onun da etkisi var aga bak onu düşünmemiştimama yine de çok iyi 13korkuyom bizim anlık rekorunu kıracak diye
Teşekkürler
Açıkcası ben Yalan Dünyadan çok umutluyum. Çünkü, yıllardır Yılbaşı Akşamları 22.00 saatleri 20.00`den falan çok izleniyor. Özellikle totali artar diye düşünüyorum çünkü, A/B halkının çoğu evde olmayabilir. Ama olanlar da vardır elbet.
Ancak Acun yine biliyor işini. Muhtemelen 22.00 gibi ünlüler gelecek. Ve reytingi ciddi şekilde artacak. Yalan Dünya bitene kadar ensesinde olacak. Bu yüzden güzel bi kapışma olacak.
Ancak galip kim çıkar orası meçhul
Ne Yapacaksın Millet Programdan Anlamıyor Bugün BBEB Olmasaydı İzlerdim OnuOlabilir.
30. falan olur yine.
belli olmaz aga ama persembeye rekor yine bizim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?