31 Ağustos 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yok bunlar öpüşerek anlaşıyorlar
dünkü hasthag bile ilköpücüktü ahahahah

Zaten verecek cevabım yok demiştim
bende senin damarına basmak istiyorum acayip itici geldin çünkü
Duygularımız karşılıklı merak etme
Gün benim günüm bu yüzden hiçbir şekilde kışkırmam

Yok bunlar öpüşerek anlaşıyorlar
dünkü hasthag bile ilköpücüktü ahahahah
ergen kızları güneşin kızlarına kaçmasını sağlayanda kırgın çiçekler malesef cnm
orada millet öpüşüyor koklaşıyor peki biz ne yapıyoruz kırgın çiçeklerin genç kızlar kitlesinin bayıldığı güney karakterine 2 sahnelik rol yazıyoruz koskoca bölümde ee bu kızlar güneşin kızlarına kaçması normal şu sınıf sahnelerini güney sahnelerini arttırmaları lazımdı ama sadece 2 sahne vermişler çocuğa ayy neyseki furkan geliyor çilek kokusu ve güneşin kızları iyi senaryo için izlenmiyor kaslı kaslı oğlanlar için bakılıyor kırgın çiçeklerde kızları ekrana kilitleyecek erken oyuncu yoktu serkan bence o derece birisi değil sadece güney var ama onuda kullanmıyoruz 2 sahne veriyoruz hemde rakibimiz güneşin kızlarıyken vlla furkan gibi bir çocuğa çok ihtiyacımız vardı bu hafta güneşin kızlarını tercih eden genç kızların çoğu kırgın çiçekleri tercih edicekler toteli kesinlikle alıcaz

GK ve KÇ arasında heyecanlı yarış sürecek gibi gözüküyor ikisini de izliyorum aralarına Paramparça da eklenince ne olur bilmem

Zuhal Topal zamanla en iyi reytingi alacaktır izdivaçlar arasında. Çok çok kaliteli çünkü ya.

Güneşin Kızları 10 gün ara verdi. Dizi gün değiştirdi. Ona rağmen tüm gruplarda zirvede yer almış, ABC1 grubunda reytingi bile artmış.
Konudaki yazıya ancak gülünür.

Konudaki yorum yanlis ama, sirf izledigin dizi diye guzel izlemedigin icin kotu yorum yapmak olmaz, GK yeni gunde yayinlanmasina ragmen cok yuksek oran almis

Dün ablam GK'yı, annem de KÇ'yi izlemek istiyordu dönüşümlü izledik durum vahim.

@GunesinOglu bitince görürsün yazin iyi reyting almakla olmuyor paramparcanin karsisinda ezilir

@serhatt suradan cikariyorum yazin zirvede olmalari bitmeyecekleri anlamina gelmiyor paramparca gibi bir rakipleri var onun karsisinda idare etseler bile survivor gelecek hepten batacaklar ve bitecekler bu kadar basit gk nin bitme ihtimali daha yüksek cünkü kanal d de atv idare eder diziyi