Duygularımız karşılıklı merak etmeYok bunlar öpüşerek anlaşıyorlardünkü hasthag bile ilköpücüktü ahahahah
Zaten verecek cevabım yok demiştimbende senin damarına basmak istiyorum acayip itici geldin çünkü
Duygularımız karşılıklı merak etmeYok bunlar öpüşerek anlaşıyorlardünkü hasthag bile ilköpücüktü ahahahah
Zaten verecek cevabım yok demiştimbende senin damarına basmak istiyorum acayip itici geldin çünkü
ergen kızları güneşin kızlarına kaçmasını sağlayanda kırgın çiçekler malesef cnmYok bunlar öpüşerek anlaşıyorlardünkü hasthag bile ilköpücüktü ahahahah
Tabiki GK dağılacakGK ve KÇ arasında heyecanlı yarış sürecek gibi gözüküyor ikisini de izliyorum aralarına Paramparça da eklenince ne olur bilmem
O belli olmaz çünkü KÇ Paramparça gibi dram dizisi ama GK gençlik dizisi. En çok KÇ etkilenir yani.Tabiki GK dağılacak
Sana mı sordukO belli olmaz çünkü KÇ Paramparça gibi dram dizisi ama GK gençlik dizisi. En çok KÇ etkilenir yani.
Gayet tarafsızkonudaki tarafsızlığa for @denizz19
Burası bir sosyal paylaşım sitesi sorman önemli değil.Sana mı sorduk
Gayet tarafsız
Iyi o zaman ne paylaşıyorsan paylaş.Burası bir sosyal paylaşım sitesi sorman önemli değil.
Gül o zaman.Güneşin Kızları 10 gün ara verdi. Dizi gün değiştirdi. Ona rağmen tüm gruplarda zirvede yer almış, ABC1 grubunda reytingi bile artmış.Konudaki yazıya ancak gülünür.
AB grubunda düşmüş işte KÇ esip gürlemiş üstünetabe tabe pis sılacı
ay ne çektin be ilk haftadan geçilince daha dur bunlar iyi günlerin esas şok paramparça gelinceAB grubunda düşmüş işte KÇ esip gürlemiş üstüne
Dün ablam GK'yı, annem de KÇ'yi izlemek istiyordu dönüşümlü izledik durum vahim.ayyy hepp evdeki kızlar yüzünden oldu bu anladığım kadarıyla kırgın çiçekler ve güneşin kızlarını iki diziyide izleyenler tercihlerini güneşin kızlarından kullanmıslar iki diziyi izleyen genç kızlar aynı günde güneşin kızlarını tercih ederler buda yetmez @ozgur2113 gibi ablaları olanlarda erkek kardeşelrinden kumandayı alırlar yanı güneşin kızlarını tercih ettikleri yetmiyormuş gibi kırgın çiçekler izleyen erkeklerede izlettirmemiş oluyorlar toteli bu yüzden kaybettik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?