31 Ağustos 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Herkes çok biliyor bu forumda ama boş boş konuşan birkaç isim var neyse.

@Bully çenen çok uzamış senin haftaya zirvede olursak çekeceğin var elimden söyleyeyim.

@serhatt sen neyin kafasını yaşıyon ABC1 reytingleri açıklanmamıştı ben forumdan çıkmadan önce o yüzden eklemedim ne korkacam sanki Kırgın Çiçekler de yükselmiş ABC1'de

@Çiğdem- yalan mı bizim AB yanımız ağır basmış ve Güneşin Kızlarını düşürmüşüz dolayısıyla hayal kırıklığı

ayyy hepp evdeki kızlar yüzünden oldu bu anladığım kadarıyla kırgın çiçekler ve güneşin kızlarını iki diziyide izleyenler tercihlerini güneşin kızlarından kullanmıslar iki diziyi izleyen genç kızlar aynı günde güneşin kızlarını tercih ederler buda yetmez @ozgur2113 gibi ablaları olanlarda erkek kardeşelrinden kumandayı alırlar yanı güneşin kızlarını tercih ettikleri yetmiyormuş gibi kırgın çiçekler izleyen erkeklerede izlettirmemiş oluyorlar toteli bu yüzden kaybettik biz

Haftaya total bizim kaçarı yok bu bölüm güzeldi ama biraz daha durağandı şimdi gelecek hafta dramanın etkisini göreceğiz Deniz buraya yazdıydı dersiniz.

şehrin melekleri gidici galiba

Haftaya total bizim kaçarı yok bu bölüm güzeldi ama biraz daha durağandı şimdi gelecek hafta dramanın etkisini göreceğiz Deniz buraya yazdıydı dersiniz.
durgun murgun cnm bukadar güzel boş sahnesi olmayan bir diziyi uzun zamandır izlemedim vadinin geçen yılkı sezonundan bile daha çok etkieldi bu dizi beni boş sahnesi boş diyologları hiç yok dün çokk dikkatli izledim yani vadiden sonra ilk defa bukadar dikaktli soluksuz izliyorum bir diziyi ve bu dizi dururkan güneşin kızlarını izlemek gerçekten mantık dışı

1 kategoride bile zirve görememişsiniz hala konuşuyon ayıp be

Bir de totalde 1.5 reyting fark atarız falan diyordun

demiştim gk 2 grupdada zirvede olur diye

Güneşin Kızlarını izlemene gerek yok ki ben sana resimlerle dizinin konusunu anlatayım hele ki dün akşamki bölümü

Güneşin Kızlarını izlemene gerek yok ki ben sana resimlerle dizinin konusunu anlatayım hele ki dün akşamki bölümü

ohaaaaaaa yuhhh yani ayy ilk defa aynı bölümde bukadar farklı kişinin öpüştüğünü görüyorum 30 bölümlük 1 sezonu geride bırakmıs dizide bile 5 farklı kişi öpüşmüyor ayol bunlar tek bölümde herkes birbirine girmiş tövbe tövbe

Bunlar ayrı ayrı bölümlerden alınma muhtemelen ama istersen dün akşamki twitter paylaşımlarını da atayım dahası da var yani
ahlakımızı bozan diziler

Bunlar ayrı ayrı bölümlerden alınma muhtemelen ama istersen dün akşamki twitter paylaşımlarını da atayım dahası da var yani
ahlakımızı bozan diziler
ayyy olsun her bölüm öpüşüyorlarmış demekki hiçmi konuşmuyor bunlar

hahahah senin ahlakın zaten bozuk asıl benim ahlakımı bozucaksın kalsın istemez

ayyy olsun her bölüm öpüşüyorlarmış demekki hiçmi konuşmuyor bunlar

hahahah senin ahlakın zaten bozuk asıl benim ahlakımı bozucaksın kalsın istemez
Yok bunlar öpüşerek anlaşıyorlar
dünkü hasthag bile ilköpücüktü ahahahah

Verecek cevabın olmayınca alakasız yerlerden vurmak sana hiç yakışmıyor
Zaten verecek cevabım yok demiştim
bende senin damarına basmak istiyorum acayip itici geldin çünkü