31 Ağustos 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge ' Kolaj ( Kanal D )

Oy: 0 0.0%
  • Şimdi Ya Da Asla ( Kanal D )

• Demir Adam ( ATV )

• Gezegen 51 ( Show TV )

• Huysuzla Dans Eder Misin ( Show TV )

• Bul Bakalım ( Star TV )

• Cem Kılıç ile Sende Söyle ( FOX )

• Tekken ( FOX )

• TV İzlemedim.

• Diğer ( Lütfen Belirtiniz )

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,757
Puanı
1,060

Program sıralamaları belli oldu.

Geniş Aile Totalde zirvede, A/B'de 2. sırada.
Bizim Yenge'nin Özel bölümü iyi gitmiş.
FOX'ta ki Tekken adlı yabancı sinema iyi gitmiş.
Star TV'de yeni başlayan Bul Bakalım adlı program Totalde gerilerde kalırken A/B'de ilk 5'e girmeyi başarmış.
ATV'de yeni başlayan 5'er Beşer adlı program gerilerde kalmış.
Huysuzla Dans Eder Misin özellikle A/B'de iyi gitmiş.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geniş Aile'yi izledim ve Geniş Aile'nin iyi reyting alacağını düşünüyorum.

Bence de Geniş Aile iyi reyting alır. Çünkü Geniş Aile'den başka yeni bölümü olan dizi yoktu.
İlk 5'de olur bence.

Kanal sıralamaları belli oldu. Geniş Aile'ye helal olsun.

Helal be Geniş Ailem süpersin inşallah haftaya da böyle reyting alırsın.

dün geniş aileyi ve 5er beşeri izledim. 5er beşer çok iyi olmasada izlenilebilir yani gideri var 🙂

Geniş Aile, 5'er Beşer ve Uykusuz Her Gece'yi izledim.

Geniş Aile:
İzlemeye doyamadığım, izlemeden duramadığım nadir dizilerden bir tanesi. Dizinin baştan, sonuna kadar izledim ve yine çok güzel bir bölümdü. Cevahir, yine dolandırma işlemine girişti ve bu kez Bilal ile girişti bu işe. Sonuç olarak Alemdar Bey'in gözüne giremedi, gözünden düştü. Geniş Aile evini kaybediyordu Muazzez'in Abisi yüzünden. Muazzez'in abisinin rolünü Selahattin Taşdöğen oynadı. Cevahir'in oyunu yüzünden satmaktan vazgeçiyor ama Bilal ve Babası onların evini alacaktı sonlara doğru bakalım ne olacak. O mu, Bu mu bilinmez ama Selahattin Taşdöğen diziye Aksiyon kattı, renk kattı. Her neyse Geniş Aile dizisi gelecek bölüm 'dalya' diyecek ve 100. bölümüne girecek.

5'er Beşer:
Çok farklı bir programdı. Yani saçmaladıkları da oldu falan ama yinede iyi bir programdı. Biraz 'ÇGHB' stili olmuş.

Uykusuz Her Gece:
Hilal Ergenekon'un sunduğu ve Hakan Yılmaz'ın konuk olduğu programda Hakan Yılmaz, Yahşi Cazibe ile ilgili soruları yanıtladı falan daha başka değişik şeyleri anlattı, güzel bir program oldu.

Son düzenleme:
Reactions: Gerekli24
cevaa sonuçları eklediğin için teşekkür ederim. İşlerim vardı o nedenle saat 13.00 gibi geldim. O sırada da site dondu. Maalesef şimdi geldi.

Bugünkü Reytingler hakkında yorumum;
- Geniş Aile'yi görmek istediğimim yerlerde uzun zaman sonra, tabi bundaki en büyük etken yayınların fazla olmaması.
- Bizim Yenge iyi bir dizi olduğunu 'Özel' bir bölümde de iyi bir reyting alarak bize gösterdi.
- Şimdi Ya Da Asla A/B'de çok iyi gitmiş ve 1. olmuş. Total'de düşük bir reyting almış.
- Tekken adlı filmi ise tam tersi Total'de iyi, A/B'de düşük bir reyting almış.
- 5''Er Beşer adlı show programı düşük reytingle yayın hayatına başlamış. Yayınlanan program Total'de 31. olurken, A/B'de ise, 19. sırada yayın hayatına başlamış.
- Total'de Kanal D ve Fox Ana Haber Bültenleri ilk 10'da yer bulurken A/B'de ise; Star ve Show Ana Haber Bültenleri ilk 10'da kendini yer bulmuş.
- Eski yayınlar çok seviliyor anlaşılan. ÇGHB,Arka Sokaklar,Akasya Durağı, Doktorlar ve Çocuklar Duymasın tekrarları oynatılmasına karşın iyi reyting alıyorlar. Yeni bölümleri yayınlandığında heralde daha iyi sıralamalı, reytingi alırlar.

beyler bence geniş aile bu sezon alabileceği en iyi reytingi almıştır haftaya kuzey güneyin gelişi aşağı yukarı yemişlilerin kuvvetle toparlanışı,cananı az da olsa etkileyişi ve ertesi hafta muhteşem yüzyılın dönüşü reytingleri bayağı düşürecektir....bence heriki grupta 8-15 sıra arasında olursa başarı sayılır haftaya kuzey güneyden 5 reyting üstü bekliyorum abde ise 7-8 reyting kış ayları 10 reyting üstü alır bence yani geniş ailemiz yine ölüm grubuna düştü.....

Evet Kuzey Güney'in gelişi Geniş Aile'yi düşürür

5'er Beşer forumdaki çoğu kişinin tahmin ettiği gibi çok kötü reytinglerle başlamış.

Bul Bakalım fena başlamamış. Ama çok iyi bir başarı da elde edememiş.

Geniş Aile beklendiği gibi zirvede. Dizi, yanılmıyorsam Star'a geçtiğinden beri ilk kez zirvede yer aldı. (Kanal D'de iken hemen hemen her bölüm birinciydi.) Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl geldikten sonra Geniş Aile'nin ilk 20'de kalması başarı olur ama o bile zor bence.

Geniş Aile haftaya da ilk 5'de yer alır bence.
Kuzey Güney A/B'de 10 reyting alır bence. Geniş Aile 3 civarı reyting alsa yeter.

Kuzey Güney'in tanıtımları süper millet bence Geniş Aile yerine kuzey güneyi izler adminiminde dediği gibi ilk 20'de olması bile çok zor geniş ailenin

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin de izleyeni tanıtımları her şeyi süper ama Papatyam karşısında iyi reytingler alıyor. Geniş Aile için asıl tehlike çanları Muhteşem Yüzyıl başladıktan sonra başlayacaktır. İşte o zaman ilk 20'ye girerse iyidir. ( Adminimin de dediği gibi ) Bir de Çocuklar Duymasın gelince işi hepten zor.

maalesef bu tabloyu bir daha göremeyeceğiz ama gün değişikliğiyle iyi işer yapar geniş aile her türlü kuzey güneyi hiç bir türlü seyretmem geniş aile bitene kadar geniş aile aga

Geniş Ailenin günü değişsin
Cumaresi veya Pazar uygun olabilir zaten böyle bir Ateş hattına koymazlar diziyi

Son düzenleme: