M TV "Benim Hakkımda Ne Biliyorsun " İlk Haftanın Konuğu Doğan \ 20.00

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,747
Puanı
410
Evet ve beklenen gün geldi cattı heyecan dorukta bu akşamın ilk konuğu @Doğan ona özelden sorduğum sorulara verdiği cevapları bilmenizi isteyeceğim sizlerden:)
Tek yapmanız gereken doğru cevabı tahmin etmek

Kuralları tekrardan bir hatırlatmak gerekirse

• Öncelikle yarışma için bir aday belirlenir.
  • Seçilmiş kişiye özelden yarışma sahibi tarafından sorular sorulur ve yarışmaya katılanların o cevabı tahmin etmesi istenir.
  • Sorulan soru miktarı yarışmanın gidişatına göre değişiklik gösterebilir.
  • Yarışmaya dileyen herkes katılabilir.
  • Seçilmiş kişi kendi konusuna müdahale edemez yorum yapamaz.
  • Her sorunun cevabı +1 puandır.
  • 5 doğru cevabı veren yarışmayı kazanır.
  • Üyelerin 3 kez ipucu isteme hakkı vardır.
  • İpucu sunucu tarafından verilir bazen konuk olan kişi tarafından da verilebilir.
  • Flood) cevap vermek yasaktır.
Katılanlar:

@Çiğdem
@slhttnmtl
@Emre Ozansoy
@The_Erinch
@Angelica
@Mircan Saye
@Tolstoyevski

Katılmak isteyenler hala şanslarını yitirmiş değil şansları hala devam ediyor😉

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun, bol eğlendiğimiz bir yarışma olur umarım. :Z

Cevapları konu altından yazacağız dimi, bir de tek hakkımız mı var? :A

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Beni ayrıca etiket ettiğin kısmı sildim. Düzeni bozulmasın konunun :A bu bölümde yanlış yok canım. Gayet güzel konun. Haber konuları olmadığı için acaba yanlış mı vs diye düşünmene gerek yok :A @AteşBöceği

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği

Hadi hayırlı olsun, bol eğlendiğimiz bir yarışma olur umarım. :Z

Cevapları konu altından yazacağız dimi, bir de tek hakkımız mı var? :A
Evet konu altından yazacağız herkese acık sadece peş peşe cevap yazmak yok bir de her üyenin 3 ipucu isteme hakkı var soru miktarı değişkenlik gösterebilir ?zaten yarışma başladığında ne demek istediğimi anlayacaksınız:)
Hayırlı olsun ilk hafta, merakla bekliyoruz nasıl bir şey olacağını görelim :A @AteşBöceği Beni de listenin sonuna ekleyebilirsin katılabilirim.
Tamam hemen ekliyorum 😊
Dur kolay gelsin demeyi de unuttum. :A Kolay gelsin @AteşBöceği :bhr:
Sağolasın 😊
Beni ayrıca etiket ettiğin kısmı sildim. Düzeni bozulmasın konunun :A bu bölümde yanlış yok canım. Gayet güzel konun. Haber konuları olmadığı için acaba yanlış mı vs diye düşünmene gerek yok :A @AteşBöceği
Peki😊

@slhttnmtl in kazanması lazım cadolozlar @Çiğdem @Angelica ; @The_Erinch bunağı ve @Emre Ozansoy gereksizi ile yarışıyor yani :A
Aaa sen ne zamandan beri beni över olsun be haspam :A
------

Evet konu altından yazacağız herkese acık sadece peş peşe cevap yazmak yok bir de her üyenin 3 ipucu isteme hakkı var soru miktarı değişkenlik gösterebilir ?zaten yarışma başladığında ne demek istediğimi anlayacaksınız:)

Tamam hemen ekliyorum 😊

Sağolasın 😊

Peki😊
Açıklamalar için çok teşekkürler, yeri gelince anlarız zaten her şeyi :A

İpucuyu konuk olan üyenin vermesini istiyordum ama Doğan veremeyeceğini belirtti ama bir daha ki yarışmalarda konuk olan üyeden talep edebilirim ilk bölüm olduğundan şu an herkes acemi:)
------

Hayırlı olsun @AteşBöceği . Bende yarışmaya katılayım. 🤗😊
Tmm sizi de ekliuorum hemen:)

• Beğendim
Reactions: STAR

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato