Sizce En İyi Kargo Şirketi Hangisi?

Hangisi/Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    17

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
1111.PNG

Pandemi döneminde herkeste online alışveriş tutkunluğu oluştu artık AVM'lere gidip almak yerine giyimden elektroniğe, gıdaya, kısacası hayati her şeyi kargo ile almaya başladık. Türkiye'de de uzun yıllardır bu işi yapan kargo şirketleri var ama son 5 yılda daha göz önüne çıkmaya başladılar. Peki sizin tercihiniz hangisi? İnternet alışverişlerinizde ya da bir yere kargo göndermek istediğinizde hangisi/hangilerini tercih ediyorsunuz? Hangisi size göre daha hızlı?

Listede olmayanları, lütfen yorumunuzda "Diğer"i işaretleyerek belirtiniz.

Şimdilik Yurtiçi ve Aras dedim, aslında Aras'ın güvenilirliği ne kadardır bilmem ama kargo takibi kullanışlı, Yurtiçi'nden daha iyidir. :A

UPS'yi ilk defa deneyimliyorum, bu yüzden bir şey demek için erken olur. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mrt-06
Bu çok değişken bir şey, tamamen şubenizdeki elemanların çalışma disiplinine bağlı.

Bizim burada en istikrarlısı Yurtiçi, yıllardır en ufak bir şikayetim olmadı.

En kötüsü maalesef PTT Kargo. Bunda suç şubede değil, genel yurtiçi dağıtım ağı çok yavaş.

Sürat da diğerlerinin bariz gerisinde maalesef.

Aras Kargo biraz önce dediğim çalışan faktörüne göre sürekli değişiyor. Bir ara en çok şikayet ettiğimdi, şu an belki de en memnun olduğum.

UPS'in de arabalarının hastasıyım. Kalite, klas demek UPS ama şubesi az. Evde yoksan yandın demektir. Zaten çok az firma çalışıyor, genellikle değerli şeyler için tercih edilmesinde fayda var.

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Hiç birini tecrübe etmedim ama PTT'ye birşeyler yatırmak için gitmişliğim var. Onu işaret ettim :A

• Beğendim
Reactions: Zeyno and mrt-06
Malesef hepsi birbirinden beter ama napacaksın kullanıyorum arada işte ptt ,yurtiçi ve mng kargoyu mecbuuur :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bu çok değişken bir şey, tamamen şubenizdeki elemanların çalışma disiplinine bağlı.

Bizim burada en istikrarlısı Yurtiçi, yıllardır en ufak bir şikayetim olmadı.

En kötüsü maalesef PTT Kargo. Bunda suç şubede değil, genel yurtiçi dağıtım ağı çok yavaş.

Sürat da diğerlerinin bariz gerisinde maalesef.

Aras Kargo biraz önce dediğim çalışan faktörüne göre sürekli değişiyor. Bir ara en çok şikayet ettiğimdi, şu an belki de en memnun olduğum.

UPS'in de arabalarının hastasıyım. Kalite, klas demek UPS ama şubesi az. Evde yoksan yandın demektir. Zaten çok az firma çalışıyor, genellikle değerli şeyler için tercih edilmesinde fayda var.
Tekirdagdan ve bagcilardan sipariş verdim yurt içi kargo getiriyor e ticaret sitemde fenerbahce bardağı aldım @bazinga

Çok iyi yapıyorsun. :A Ben en son geçen sene kullandığımda dağıtıma bile tek gün çıkıyorlardı. :A
Benim e ticaret sitemde kargo fiyatı 15 lira müşteri ödüyor @mrt-06 @slhttnmtl
Dolap uygulamasından ürün satınca ben :A :F
Ama öyle sinirim bozuluyor, yok aylardır çalışmıyorum kızımı mutlu edecem vs. bir sürü yorum yazıyorlar sonra düşükten satıyorum vicdan yapıp. Böyle cezalandırıyorum. :F

• Güldürdün
Bende ürün satıyorum e ticaretten
Ne güzel :Z
Ama öyle sinirim bozuluyor, yok aylardır çalışmıyorum kızımı mutlu edecem vs. bir sürü yorum yazıyorlar sonra düşükten satıyorum vicdan yapıp. Böyle cezalandırıyorum. :F
Evet ya yok öğrenciyim yok şuyum yok buyum 2 tane parfüm koymuştum parfümü zaten bilerek düşük koydum hızlıca satılsın diye 2 parfümü 1 parfüm fiyatına istemişti birisi :F ve başka bir kullanıcı 1 lira için pazarlık yapmıştı neler neler ya :A :F

• Güldürdün