Ece Dizdar 'Yasak Elma' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,749
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E0x-ABRXMAEtGrH

FOX'un sevilen dizisi 'Yasak Elma'ya sürpriz isim!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı yapımın kadrosuna Ece Dizdar dahil oldu.

'Yasak Elma' sezon finaliyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aşk, Büyü vs. filmindeki performansı çok iyiydi keşke ekranlara kaliteli bir diziyle dönseydi. :(

Aa evet konuk gelmişti hatta ölüydü :A
Aynen. :A Güzel bir konuk hikayesi vardı. :Z

Burada nasıl olacak karakteri merak ettim. Birsen Altunaş şöyle bir şey yazmış: "Eylül ayında 5. sezonu seyirciyle buluşacak olan Yasak Elma'nın finalinde Hasan Ali, Ender ve Yıldız karakterlerine meydan okuyan etkili bir kadın karakterin diziye dahil olacağı konuşuluyor." @slhttnmtl

Aynen. :A Güzel bir konuk hikayesi vardı. :Z

Burada nasıl olacak karakteri merak ettim. Birsen Altunaş şöyle bir şey yazmış: "Eylül ayında 5. sezonu seyirciyle buluşacak olan Yasak Elma'nın finalinde Hasan Ali, Ender ve Yıldız karakterlerine meydan okuyan etkili bir kadın karakterin diziye dahil olacağı konuşuluyor." @slhttnmtl
Haa bu morg sahnesindeki kadın, okey. :A

Heyecanlandırdı bu, umarım birkaç kişi daha dahil ederler.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Entrikacı, kötü kadın karakterine uygun bir yüzü ve oyunculuğu var fakat daha farklı bir isim bekliyordum. Beğenmedim pek.