Fenerbahçe 3-2 Kasımpaşa | Süper Lig 20-21 Sezonu - 37.Hafta Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,259
Puanı
1,060
5fff6832ae298b453b7144b6.jpg

Süper Lig 2020-2021 Sezonu 37.Hafta İstanbul derbisinde Fenerbahçe kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor

Saat 20.30'da BeIN Sports HD1'de başlayacak. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

DuolmpEWoAATw2R.jpg

Süper Lig 2020-2021 Sezonu 39.Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, kendi evinde Erzurumspor'u konuk ediyor.

Saat 20.30'da BeIN Sports HD1'de başlayacak. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.
kasımpaşa olacak 37.hafta @Dosi
------

@Dosi 37.haftadayız @Dosi

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Rekabet eden kimse olmayınca hata kaçınılmaz olmuş :A normal şartlarda ozaman hata yapmalıyım :F
Aslında 3 Mayıs yazısınıda görmüştüm ama buna rağmen açmışım 😱 @Tolstoyevski

Konuları önden belirlemiştik ve son maç kısmında Fenerbahçe detayını görünce ve açıp kaçma durumum vardı diye iyice elime yüzüme bulaştırmışım :A @Tolstoyevski

Bak ben geçen hakem konusunda dalgınlık yapmıştım hemen tepeme çökmüştün ama oluyormuş demek ki böyle kazalar da :A Normal bir şey gerçi, o kadar fazla maç oynanıyor ki maçlar çorba gibi oldu artık birbirine karıştı hele günler ve saatler. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bak ben geçen hakem konusunda dalgınlık yapmıştım hemen tepeme çökmüştün ama oluyormuş demek ki böyle kazalar da :A Normal bir şey gerçi, o kadar fazla maç oynanıyor ki maçlar çorba gibi oldu artık birbirine karıştı hele günler ve saatler. :A
Ne çökmesi abartma :A
Okadar konu taslağı hazır edersek normal :A
Bi de ben konuyu açtıktan hemen sonra çıktım. Acelem vardı :A

Maçı açtılar. Uzun bir aradan sonra takip edeceğim, yani canlı takip etmek. :A
Ekrana bakmasamda duymak kaçınılmaz. Pek tercih ettiğim bir durum değil :A

Çok erken gol yedik.
Şuan durum 1-1
------

Ve hata yapıldı onlarda affetmedi

Ertuğrul yediği golde boşluğa yumruk atmaya çıkmasaydı iyiydi. Neyse ki Harun var da umudumuz devam ediyor. :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,479
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto