Süper Lig 2020-2021 Sezonu 37.Hafta İstanbul derbisinde Fenerbahçe kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor
Saat 20.30'da BeIN Sports HD1'de başlayacak. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.
Yanlış olmuş @Dosi rakip Kasımpaşa.![]()
Rekabet eden kimse olmayınca hata kaçınılmaz olmuşkasımpaşa olacak 37.hafta @Dosi
bu maça üç kişi idda oynamış 2-2 biter diye @DosiRekabet eden kimse olmayınca hata kaçınılmaz olmuşnormal şartlarda ozaman hata yapmalıyım
Aslında 3 Mayıs yazısınıda görmüştüm ama buna rağmen açmışım 😱 @Tolstoyevski
İsveçte olmasan fener marketten iftarlık bir şey söylerdin her halde @DosiKonuları önden belirlemiştik ve son maç kısmında Fenerbahçe detayını görünce ve açıp kaçma durumum vardı diye iyice elime yüzüme bulaştırmışım@Tolstoyevski
Öyle bir şey mi var 😱İsveçte olmasan fener marketten iftarlık bir şey söylerdin her halde @Dosi
var internet sitesi online alışveriş sitesi @DosiÖyle bir şey mi var 😱
Ankara'da var mı bilmiyorum. Yapardım belki evet
Rekabet eden kimse olmayınca hata kaçınılmaz olmuşnormal şartlarda ozaman hata yapmalıyım
Aslında 3 Mayıs yazısınıda görmüştüm ama buna rağmen açmışım 😱 @Tolstoyevski
Konuları önden belirlemiştik ve son maç kısmında Fenerbahçe detayını görünce ve açıp kaçma durumum vardı diye iyice elime yüzüme bulaştırmışım@Tolstoyevski
Ne çökmesi abartmaBak ben geçen hakem konusunda dalgınlık yapmıştım hemen tepeme çökmüştün ama oluyormuş demek ki böyle kazalar daNormal bir şey gerçi, o kadar fazla maç oynanıyor ki maçlar çorba gibi oldu artık birbirine karıştı hele günler ve saatler.
![]()
hafta içide maç var @DosiNe çökmesi abartma
Okadar konu taslağı hazır edersek normal
Bi de ben konuyu açtıktan hemen sonra çıktım. Acelem vardı![]()
Hafta içi olunca ben tahminde berbat gidiyorum. Üst üste maçlar bana yaramıyorhafta içide maç var @Dosi
Spoileri geç verirsin umarım biz 1 dakika gerideyiz.Maçı açtılar. Uzun bir aradan sonra takip edeceğim, yani canlı takip etmek.
Ekrana bakmasamda duymak kaçınılmaz. Pek tercih ettiğim bir durum değil![]()
Ha doğru öyle birşey vardıSpoileri geç verirsin umarım biz 1 dakika gerideyiz.![]()