'Yasak Elma' Final mi Yapıyor? Yeni Bölümden Spoiler! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1617038333401-jpeg.100956

Yasak Elma final mi yapıyor?

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı dizinin 113. bölümde final yapacağı iddia edildi.

Öte yandan dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde bir karakterin öleceğı, bir karakterin de yaralı olarak diziye devam edeceği öğrenildi.

'Yasak Elma' yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Nerde o günler bee. :))) Sanmıyorum yapmaz. Eğer öyle bir şey olursa hemen Ay Yapım'a baskı uygulamalı Çukur aboneleri. :)

Nerde o günler bee. :))) Sanmıyorum yapmaz. Eğer öyle bir şey olursa hemen Ay Yapım'a baskı uygulamalı Çukur aboneleri. :)
Reytingleri bu kadar sallantıdayken yeni sezon olmamalı bence. Yeni sezon dizi için tehlikeli olabilir. Ayrıca Çukur'un final kararı değişmez bu saatten sonra.

• Beğendim
Reactions: The Barberson
O malum 5 bölüm içinde ölecek kişi mi acaba.

Bu arada final yapması en sağlıklısı olur. Zaten 113 gibi bir rakama çok az dizi ulaşabilir, fazka uzatmanın anlamı yok.

• Beğendim
Reactions: The Barberson
O malum 5 bölüm içinde ölecek kişi mi acaba.

Bu arada final yapması en sağlıklısı olur. Zaten 113 gibi bir rakama çok az dizi ulaşabilir, fazka uzatmanın anlamı yok.
105. bölümde ölecek karakter Ender'di. Ama sonradan senaryo değişti, şimdi Barış Kılıç geldiği için öldürmezler diye düşünüyorum.

Bence de 113 çok iyi bir rakam, (son bölümlerde kalmayan) tadında bitirsinler.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
105. bölümde ölecek karakter Ender'di. Ama sonradan senaryo değişti, şimdi Barış Kılıç geldiği için öldürmezler diye düşünüyorum.

Bence de 113 çok iyi bir rakam, (son bölümlerde kalmayan) tadında bitirsinler.
Dur dur doğru ya. Aklımdan çıkmış. :A

Aynen öyle, öylesine devam edeceğine en azıdnan iyi anılsın.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy