Süper Lig 2020-2021 Sezonu 36.Hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor.
Saat 19.00'da BeIN Sports HD1'de başlayacak. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.
Ah bu BJK maçıydı tabi ya 🤦🏻♀️ hazır taslak olunca kopyala yapıştır düşünmedimİkinci tura yetişemedim tebrik ediyorum@Dosi
Bugünkü maç çok kritik. BJK kazanırsa Şampiyonluğu ilan eder binevi, kaybederse GS-FB yarışı başlar...
BJK ve Gs puan kaybederse ne olur?Bu hafta FB'nin maçı yok.
BJK yenerse lig biter, daha bırakmaz.
BJK yenemez, GS yenerse bu kez GS iyi bir hava yakalar, puan olarak geride olmasına rağmen psikolojik üstünlük sağlar BJK'ye.
Fenerbahçe 1 ay sonra formasına 4.yıldızı eklemiş olur, kaçırmaz bu fırsatı.BJK ve Gs puan kaybederse ne olur?
her skorda bana yakin tahmin yapmak zorundamisinLig bugün bitsin bence. Şu verilmeyen elin açıklaması olmaz. Hiç oynamayalım direkt şampiyon Beşiktaş olsun ne gerek var 3-4 hafta daha devam etmesine![]()
Sus lan,öyle diye loadingte kaldık.Fenerbahçe 1 ay sonra formasına 4.yıldızı eklemiş olur, kaçırmaz bu fırsatı.![]()
Boşver artık geçmiş olsun bitti lig son haftalarda kötü stratejiler bitirdi mlsf.her skorda bana yakin tahmin yapmak zorundamisinkurtulamadim senden. @bazinga yaklasiyor bize @Tolstoyevski ise almis basini gitmis 😡
ama ben dedigim gibi birincilik olayim yok zaten o tren coktan kactiBoşver artık geçmiş olsun bitti lig son haftalarda kötü stratejiler bitirdi mlsf.
Kaçıncı dk da yaşandı? Kim elle oynadı?Lig bugün bitsin bence. Şu verilmeyen elin açıklaması olmaz. Hiç oynamayalım direkt şampiyon Beşiktaş olsun ne gerek var 3-4 hafta daha devam etmesine![]()
Merak etme baktım şampiyon olamıyorum ki şu anda %15'lere düştü ihtimalim. Göztepe'nin son dakikalarda attığı gol bitirdi bizi. Son 2 hafta salarım baktım üçüncülüğün elden gidiyorama ben dedigim gibi birincilik olayim yok zaten o tren coktan kactio etiketi istiyorum 2 ve 3. farketmez
senle aldigimiz puanlar ayni maclardan. bari farkli yazdigimiz durumda puan alip farklilik yaratsaydik![]()
Dakka 20. Vida.Kaçıncı dk da yaşandı? Kim elle oynadı?
Abi bende öyle diyordum ama kural değişmiş. Sezon başında kural güncellenmiş. Yeni kuralda oyuncu topa bilerek vurmak zorunda. Hem bu pozisyonda da Vida kolunu arkasına saklamaya çalışıyordu. Yani topa gitmiyor toptan kaçıyor.Lig bugün bitsin bence. Şu verilmeyen elin açıklaması olmaz. Hiç oynamayalım direkt şampiyon Beşiktaş olsun ne gerek var 3-4 hafta daha devam etmesine![]()
Bein İspanya falan da paylaşmış nasıl el yok diye ilginçAbi bende öyle diyordum ama kural değişmiş. Sezon başında kural güncellenmiş. Yeni kuralda oyuncu topa bilerek vurmak zorunda. Hem bu pozisyonda da Vida kolunu arkasına saklamaya çalışıyordu. Yani topa gitmiyor toptan kaçıyor.
istemez, kalmadim senin insafinaMerak etme baktım şampiyon olamıyorum ki şu anda %15'lere düştü ihtimalim. Göztepe'nin son dakikalarda attığı gol bitirdi bizi. Son 2 hafta salarım baktım üçüncülüğün elden gidiyor
------
Dakka 20. Vida.
İnsaftan değil baktım şampiyonluk gitti kendim salarım zatenistemez, kalmadim senin insafinakaninin son damlasina kadar sonuna kadar savas 😡
ben hakederek ve mücadele ederek kapisma taraftariyim. Zaten seni her türlü gececegim (gecemedi)![]()