Sivasspor - Beşiktaş | Süper Lig 20-21 Sezonu - 36.Hafta Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,200
Puanı
1,060
sivasspor_besktas_maci_canli_sifresiz_bein_sports_izle_3.jpg

Süper Lig 2020-2021 Sezonu 36.Hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor.

Saat 19.00'da BeIN Sports HD1'de başlayacak. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
İkinci tura yetişemedim tebrik ediyorum :A @Dosi

Bugünkü maç çok kritik. BJK kazanırsa Şampiyonluğu ilan eder binevi, kaybederse GS-FB yarışı başlar...
Ah bu BJK maçıydı tabi ya 🤦🏻‍♀️ hazır taslak olunca kopyala yapıştır düşünmedim :A
Sayende senin taş ile vuruyorum sana :A fark 7 oldu :A

Umarım artık takıma şans vermiyorumdur :A

BJK bence yenecek ama onlar için en önemli konu Aboubakar'ın maçı sağlıklı bir şekilde bitirmesi. Yoksa BJK'nin her maçı zor. Aboubakar'sız durumları kötü.

"Ezeli rakibimiz olsa da nihayetinde ebedi dostumuzdur" prensibiyle 2020-2021 şampiyonu Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlama amacıyla her hafta muhteşem bir şarkıyı paylaşmaya devam ediyorum. Bu haftaki şarkımız:

Lig bugün bitsin bence. Şu verilmeyen elin açıklaması olmaz. Hiç oynamayalım direkt şampiyon Beşiktaş olsun ne gerek var 3-4 hafta daha devam etmesine :A

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Lig bugün bitsin bence. Şu verilmeyen elin açıklaması olmaz. Hiç oynamayalım direkt şampiyon Beşiktaş olsun ne gerek var 3-4 hafta daha devam etmesine :A
her skorda bana yakin tahmin yapmak zorundamisin :bağır:kurtulamadim senden. @bazinga yaklasiyor bize @Tolstoyevski ise almis basini gitmis 😡

• Güldürdün
Reactions: bazinga and xdragxx
Boşver artık geçmiş olsun bitti lig son haftalarda kötü stratejiler bitirdi mlsf.
ama ben dedigim gibi birincilik olayim yok zaten o tren coktan kacti :A o etiketi istiyorum 2 ve 3. farketmez :A
senle aldigimiz puanlar ayni maclardan. bari farkli yazdigimiz durumda puan alip farklilik yaratsaydik :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
ama ben dedigim gibi birincilik olayim yok zaten o tren coktan kacti :A o etiketi istiyorum 2 ve 3. farketmez :A
senle aldigimiz puanlar ayni maclardan. bari farkli yazdigimiz durumda puan alip farklilik yaratsaydik :A
Merak etme baktım şampiyon olamıyorum ki şu anda %15'lere düştü ihtimalim. Göztepe'nin son dakikalarda attığı gol bitirdi bizi. Son 2 hafta salarım baktım üçüncülüğün elden gidiyor :A
------

Kaçıncı dk da yaşandı? Kim elle oynadı?
Dakka 20. Vida.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Abi bende öyle diyordum ama kural değişmiş. Sezon başında kural güncellenmiş. Yeni kuralda oyuncu topa bilerek vurmak zorunda. Hem bu pozisyonda da Vida kolunu arkasına saklamaya çalışıyordu. Yani topa gitmiyor toptan kaçıyor.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Abi bende öyle diyordum ama kural değişmiş. Sezon başında kural güncellenmiş. Yeni kuralda oyuncu topa bilerek vurmak zorunda. Hem bu pozisyonda da Vida kolunu arkasına saklamaya çalışıyordu. Yani topa gitmiyor toptan kaçıyor.
Bein İspanya falan da paylaşmış nasıl el yok diye ilginç :A
Kuralların bu kadar değişmesi de saçma takibi zor oluyor. Ama sanki böyle pozisyonlardan çok el verdiler bu sezon da.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Merak etme baktım şampiyon olamıyorum ki şu anda %15'lere düştü ihtimalim. Göztepe'nin son dakikalarda attığı gol bitirdi bizi. Son 2 hafta salarım baktım üçüncülüğün elden gidiyor :A
------

Dakka 20. Vida.
istemez, kalmadim senin insafina :A kaninin son damlasina kadar sonuna kadar savas 😡
ben hakederek ve mücadele ederek kapisma taraftariyim. Zaten seni her türlü gececegim (gecemedi) :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx