Tansel Öngel 'Masumlar Apartmanı'na Geri Dönüyor! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,642
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5fbd6a2b67b0aa233c4a2231.jpg

Tansel Öngel, yeniden 'Masumlar Apartmanı' kadrosunda!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ile Merve Dizdar'ın paylaştığı yapıma ara veren ve dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Tansel Öngel, yapım şirketi ile tekrar anlaştı.

27. bölümde senaryo gereği şehir dışına çıkarak veda eden Öngel'in, diziye kaçıncı bölümde geri döneceği henüz belli değil.

'Masumlar Apartmanı' yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
Demek ki reytinglerdeki düşüş tüm hızıyla devam edecek geçmiş olsun. :A

Eskiden bunu suçluyorlardı reytingler düşünce,çıktıktan sonra yine düşüşler devam edince baktılar ki sorun Naci'de değil,bölümler de o kadar uzun değil,ya senaryo artık o kadar heyecanlı değil ya da bölümler çok durgun.

• Beğendim
Reactions: Klaus
Eskiden bunu suçluyorlardı reytingler düşünce,çıktıktan sonra yine düşüşler devam edince baktılar ki sorun Naci'de değil,bölümler de o kadar uzun değil,ya senaryo artık o kadar heyecanlı değil ya da bölümler çok durgun.
Aynısını yazmaya gelmiştim. :A

Naci varken Naci'den dolayı da hafif düşmüştü şu sebeple; Safiye-Naci aşkı çok naif, liseden yarım kalmış bir hikaye. Safiye de çok hasta Naci de. Tüm bu sebeplerden çok yavaş çok ağır işlendi aşkları. Sahneleri çok yavaş çok durgundu.
Sonra Naci'ye apar topar ara verdiler ama senaryo çok gerilime yöneldi bu sebeple biraz düşüşler oldu son bölümlerde.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: B4RON
Geri geleceğini biliyordum karaktere ara verilmişti geri gelecekti öylede oluyor Hanın sakladığı kişi Naci değil bence

Diziyi düzenli olarak takip etmiyorum, ama hem yapılan yorumlar hem yayınlanan sahnelerden izlemeye çalışıyorum arada. Dahil olduğundan beri Naci'yi seven kadar sevmeyen de var, dönüşü olumlu etki yapar reyting olarak umarım. :D

Sezon sonuna yaklaşırken Total reytingini toparlar umarım, 15-16 reyting alan dizinin 10 barajının altına düşmesi biraz ilk sezonunda olan bir iş için garip geliyor.

Gelişi olay, gidişi olay, dönüşü yine olay oldu. Naci'yi getirip yine ağır aksak aşk sahnelerine yönelecekseniz izleyici daha da bırakır diziyi. Senaristler şu an ne yaptığına karar veremiyor bence. Hikayeyi bir yandan açıp bir yandan da ağırlaştırıyorlar.

Başta herkes gibi Naci karakterini de, Naci-Safiye aşkını da sevdim ama iş bayık edebi sözlerle yürüyen bir aşk hikayesine dönünce ve Safiye'nin tüm iyileşmesi Naci'ye bağlanınca çok sıkıldım bu bayık romantik sahnelerden. Yıllarca dışarı çıkmamış karakterin ilk kez dışarı çıkıp sinemaya gitmesi, sevdiği adamla olması elbette güzel detaydı. Sevgi iyileştirir ama bunu bu kadar çabuk yapıp, karakterin özünü unutmaları çok saçmaydı. Tepkileri bile az verilmişti. Yıllarca çıkmamış biri için çok az tepkilerdi. Ama soran olursa 'Naci sayesinde' diyebilmek için yapıldığı belliydi.

Umarım bu dönüşünde böyle sürekli şiir kitabı yutmuş cümlelerle diziyi yine ağırlaştırmazlar. Sakin sakin hem aşk hem de iyileşme hikayesi izlemek istiyorum çünkü.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Klaus and Aserat

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem