Fenerbahçe 3 - 1 Gaziantep FK | Süper Lig 20-21 Sezonu - 34.Hafta Maçı

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
34,954
Puanı
1,060
FB-ANTEP-WEB.jpg

Süper ligin 34.Haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Gazişehir Gaziantep’i ağırlayacak.

Fenerbahçe şampiyonluk yarışına ya tamam ya devam parolasıyla maça çıkarken Gazişehir Gaziantep ise Avrupa kupalarına katılabilme motivasyonuyla sahaya çıkacak.

Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Bu konu üstünden yorumlarınızı yapabilirsiniz.

• Harika
Reactions: Dosi
Sırf moralim bozulmasın diye maçı izlemeyeceğim. Kadro ve diziliş cidden çok çok iyi. Antep de eski Antep değil Sumudica dönemindeki gibi. FB'nin Kadıköy şanssızlığı bu maçta son bulacaktır. Denizli maçı kazanılsa bile beklenen skor ve futbolu verememişti. Keşke 2-1 yerine daha farklı oynasaydım...

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Sırf moralim bozulmasın diye maçı izlemeyeceğim. Kadro ve diziliş cidden çok çok iyi. Antep de eski Antep değil Sumudica dönemindeki gibi. FB'nin Kadıköy şanssızlığı bu maçta son bulacaktır. Denizli maçı kazanılsa bile beklenen skor ve futbolu verememişti. Keşke 2-1 yerine daha farklı oynasaydım...
Bana 'spoi' vermeyeceksin yani? :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@xdragxx bu maçın skoru senle benim rekabet yarışımızda büyük rol alacak, tabi Fener yenilirse farkeder bir şey olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Öncelikle gol temiz iptal edilmesi yanlış :A
Ama neredeyse her konuda Gs adına yapılsa ortalık yıkılır diyorsun da Gs adına yapıldığı zaman nedense ortalığın çok da yıkıldığı olmuyor pek :A
Yeterince yıkılıyor bence, hele Twitter ana baba gününe dönüyor. :A

Neyse arada olur böyle hakem kararları, gün gelir bizim adımıza da böyle bir gol iptal edilirse köşede kalsın bakın size de edilmişti diye öne süreriz. :A Ben aslında olayın hakem kararlarında vb. değilim, tek bir tarafın kollandığına yönelik algılara karşıyım. GS de yeri geliyor kollanıyor FB de BJK de. Veya yeri geliyor doğranıyorlar...

• Güldürdün
Reactions: xdragxx