Süper Lig 2020-2021 Sezonu 34.Hafta mücadelesinde Galatasaray, kendi evinde Karagümrük'ü konuk ediyor.
Saat 19.00'da BeIN Sports HD1'de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.
Bencede bu maci GS rahat alir. Üst üste 3 yenilgi fazla olur zaten.
4 oldu evet.Fark 4 mü oldu onu de hele üst üste kötü gidiyoruz ben kapışmada sen kickipte![]()
12’de sıfır gidiyorsun şimdilik, umarım GS kazanır dememişsindir. 😤4 oldu evet.
Kicktipp umutlarım bu hafta ya tamam ya devam olacak![]()
Trabzonspor'da niye spoi verdin12’de sıfır gidiyorsun şimdilik, umarım GS kazanır dememişsindir. 😤![]()
Hani spoilerleri umursamı... diyecektim ki lafım ağzımda kaldı başka bir meseleden dolayı 🤦🏻♂️ 😤Trabzonspor'da niye spoi verdinbakmıyordum
Hani spoilerleri umursamı... diyecektim ki lafım ağzımda kaldı başka bir meseleden dolayı 🤦🏻♂️ 😤![]()
Bir de şanssızlığını GS ile kırıyormuşsun 😱Daha 0-0 ve aslında o maçtan 2puan kapma umudum vardı. Hâlâ devam etmekte. 0-1 yapacaktım ama yapmadım.
Kısmet artık
Evet GS rahat alır ve öyle yazdım skorda. 0 puana razıyım. Yeterki yanılayımBir de şanssızlığını GS ile kırıyormuşsun 😱![]()
Rüyamda da maç 0-0 bitiyordu ama skordan ziyade berbat futbol bize azap gibi geliyordu...Evet GS rahat alır ve öyle yazdım skorda. 0 puana razıyım. Yeterki yanılayım
Aynen, rüyalar tersi olur. Merak etme. 3 puanı cepte bilRüyamda da maç 0-0 bitiyordu ama skordan ziyade berbat futbol bize azap gibi geliyordu...
Güzel futbol oynayıp da kaybetmek kötü futbol oynayıp da kaybetmekten daha iyiymiş. Ama en iyisi kazanmak tabi: fakat bugün pek sanmıyorum. Rüyalar doğru çıkar arada. Puan alırsak mucize...
Top yuvarlaktır hiç belli olmaz 3 maç da olur 5 maç üst üste de olur bu futbolla.Aynen, rüyalar tersi olur. Merak etme. 3 puanı cepte bil
GS hiç 3 maç üst üste yenilir mi aaaaa
Kahretsin 12 olmuş 😡 13 de olsun bir zahmet. Ben razıyımTop yuvarlaktır hiç belli olmaz 3 maç da olur 5 maç üst üste de olur bu futbolla.Neyse bakalım artık 13’te 13 olmasın da asıl o yüzden şey ediyorum yoksa mühim değil şey.
![]()
![]()
13 uğursuz bir sayıdır bakalım olacak mı olmayacak göreceğiz artık ama 13 sıkıntı...Kahretsin 12 olmuş 😡 13 de olsun bir zahmet. Ben razıyım![]()
Yeter tamam moralim 0 zaten13 uğursuz bir sayıdır bakalım olacak mı olmayacak göreceğiz artık ama 13 sıkıntı...![]()
Senle GS’nin kaderi son dönemde aynı gidiyor 😱 İkiniz de formsuzsunuz, 3.sıradasınız ve halen şans var... Cidden bazı şeyler ne kadar nefretlik gibi gözükse de aslında o bağ hiç kopmuyor.Yeter tamam moralim 0 zaten
Tek iyi kısım hâlâ ilk 3te olmak.
Ha ha ha çok komikSenle GS’nin kaderi son dönemde aynı gidiyor 😱 İkiniz de formsuzsunuz, 3.sıradasınız ve halen şans var... Cidden bazı şeyler ne kadar nefretlik gibi gözükse de aslında o bağ hiç kopmuyor.![]()