'Hekimoğlu' Sezon Sonunda Final Yapıyor! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,642
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
elgo6mnxuamgsro-jpg.74017

'Hekimoğlu' sezon sonunda final yapıyor!

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın paylaştığı yapımın yeni sezonunun olmayacağı ve mayıs ayında ekrana veda edeceği öğrenildi.

'Hekimoğlu' yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bu oranlarla sezon sonu biteceği az çok belliydi. Orijinal diziden bayağı bölüm kaldı sanırım. Nasıl ilerleyecekler merak ediyorum. Direkt son sezona mı geçerler acaba hikayeyi toparlamak için?

2 sezon boyunca kaliteli bir hikaye anlattılar. Doğru düzgün izlemesem de keşke daha uzun sürseydi.

Önce Menajerimi Ara'nın iğrenç reytingleri ardından bu haber derken gün kötü başladı. :( Yani son 2-3 haftadır reytingler düşmüştü ve az çok belliydi ama ben yine de bu kadar erken bir karar verileceğini düşünmemiştim.

Sonuç olarak kadronun uyumu ve elli kez değişen senaristlere rağmen çok başarılı bir uyarlama (House izleyenler bile övdü az buz bir başarı değil bence) oldu tüm ekibin eline sağlık. Tadında kalacak olması bir yandan güzel ama bir yandan da orijinal dizinin 8 sezon sürdüğünü düşünürsek işlenmeyen o kadar konu kalacak ki üzülmemek elde değil. Timuçin Esen-Okan Yalabık-Ebru Özkan üçlüsünü her hafta birlikte göremeyecek olmak da koyuyor. :(

Üzücü haber ama neyse yeni dizilere artık

Reytinglerinden az çok belliydi zaten sezon sonunda final yapacağı. İzlemeyi düşündüğüm bir iş olduğu için açıkçası bu karara sevindim. :A

Bekliyordum ama yine de üzüldüm. Senarist nasıl bir final planlıyor çok merak ediyorum. Dizi heyecan olarak başlamamıştı bile. Daha işlenecek çok konumuz vardı.

Kalan sürede orijinal finali yapmak imkansız. Yapılsa bile anlamsız olur. En iyisi dizinin en güzel iki bölümünü birleştirip final yapmak olur ama onun içinde yeterli bir zamanımız yok.

Son bölümlerin tadını çıkartarak finalde neler olacağını tahmin etmeye çalışacağım.

Ben normalde uzun süren dizileri sevmem ama uzatılsaydı bile Hekimoğlu diğer dizilere oranla farklı bir işti ve saçmalamadan aynı çizgiden ilerleyen bir dizi oldu. Güzel bir iş ve herkesin emeğine sağlık.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Kaliteli bir iş olduğuna hepimiz hemfikiriz bence,ilk sezonu çok iyi reytingler almıştı AB ve ABC1'de bir kaç bölüm zirvedeydi ama yeni sezonda çok düştü MD gibi,bu reytinglerle beklenilen bir haber.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Kaliteli bir iş olduğuna hepimiz hemfikiriz bence,ilk sezonu çok iyi reytingler almıştı AB ve ABC1'de bir kaç bölüm zirvedeydi ama yeni sezonda çok düştü MD gibi,bu reytinglerle beklenilen bir haber.
Pandemiden dolayı tüm dünyada düşmüş hastane işleri, dün Tokyo yayında öyle diyordu.

• Beğendim
Reactions: B4RON
Kanal arkasında durdu da final şansı tanımış oldu. Israrla gün değişikliği yapmadılar. Belki de böylesi daha iyi oldu bilinmez.

Mr. Tantuni'yi özleyeceğiz :A

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Beklenen bir haberdi. Yazık oldu böylesi bir uyarlamaya. Ancak olmayınca olmuyor. İlk sezon çok güzel reytingler aldı 2 sezon ne oldu anlamadım. Neyse umarım güzel bir son yazılır. Azda oynamadı yine.
------

Kanal arkasında durdu da final şansı tanımış oldu. Israrla gün değişikliği yapmadılar. Belki de böylesi daha iyi oldu bilinmez.

Mr. Tantuni'yi özleyeceğiz :A
Fox tv de olsa 30.bölümde bitmişti.

Forum İstatistikleri

Konular
176,515
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem