'Yeşilçam'ın İlk Sezon Çekimleri Tamamlandı! | BluTV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,634
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1-jpg.100253

'Yeşilçam'ın ilk sezon çekimleri tamamlandı!

Yapımcılığını ES Film'in, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği, senaryosunu ise Levent Cantek ile Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı, başrolünde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin yer aldığı dizinin ilk sezon çekimleri geçtiğimiz gün sona erdi.

Semih Ateş’in sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra Yeşilçam’da yeniden var olabilmek için vereceği zorlu savaşı anlatan dizi iki sezon sürecek.

'Yeşilçam' Nisan'da BluTV'de!

Geçen sene Nisan ayında Alef için üyelik almıştım, şimdi bu dizi için alacağız mecbur. :( Merakla bekliyorum bende.
Yıllık üyeliğim olduğu için bu konularda çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. 22.90 aslında az bir rakam değil ama verilir. Bu arada alınca izlemediysen YKA'da izle mutlaka. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Yıllık üyeliğim olduğu için bu konularda çok şükür sıkıntı yaşamıyorum. 22.90 aslında az bir rakam değil ama verilir. Bu arada alınca izlemediysen YKA'da izle mutlaka. :A
Şu dizileri yıllık üyelik ücreti indirmdeyken duyurmadılar ki alıp rahatça izleyelim. :A Ya dizinin sezonu tamamlandığında alıyorum, ya da hafta hafta takip etmek için alıyorum.

Yarım Kalan Aşklar'ı da izlemiştim, Eylül ayında onun için de üyelik almıştım.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Şu dizileri yıllık üyelik ücreti indirmdeyken duyurmadılar ki alıp rahatça izleyelim. :A Ya dizinin sezonu tamamlandığında alıyorum, ya da hafta hafta takip etmek için alıyorum.

Yarım Kalan Aşklar'ı da izlemiştim, Eylül ayında onun için de üyelik almıştım.
Ben ne de olsa altından kötü bir şey çıkmaz diyerek, ucuz olmasına da dayanarak aldım. :A Sanırım şimdi 2 aylık Netflix ücreti yapıyor verdiğim ücret. :A (bu arada YKA, Gossip Girl 1. bölüm ve State Of The Union 1,2. bölüm hariç bir şey izlemedim, param boşa gidiyor. :A)

İyi yapmışsın valla. :A

• Beğendim
Ben ne de olsa altından kötü bir şey çıkmaz diyerek, ucuz olmasına da dayanarak aldım. :A Sanırım şimdi 2 aylık Netflix ücreti yapıyor verdiğim ücret. :A (bu arada YKA, Gossip Girl 1. bölüm ve State Of The Union 1,2. bölüm hariç bir şey izlemedim, param boşa gidiyor. :A)

İyi yapmışsın valla. :A
Evet yıllık ücreti şuan Netflix'in aylık ücretinden daha ucuz diye biliyorum. İçerikleri haftalık olarak yayınlamasalar çok daha iyi olacak ama neyse... Buna şükür. :A

Yabancı dizi pek izlemediğim için ve izleyebileceğimi içeriklerin hepsini izlediğim için almadım. :( Ama sonrasında bombaları patlattılar. :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Evet yıllık ücreti şuan Netflix'in aylık ücretinden daha ucuz diye biliyorum. İçerikleri haftalık olarak yayınlamasalar çok daha iyi olacak ama neyse... Buna şükür. :A

Yabancı dizi pek izlemediğim için ve izleyebileceğimi içeriklerin hepsini izlediğim için almadım. :( Ama sonrasında bombaları patlattılar. :F
Netflix'in tek tek paket ücretlerini unuttum ama yıllık 118 küsur liraya denk geldi Blu. :A

En kötüsü de bu. :F Yabancı içerik beklediğimden çokmuş ama bir türlü izleyemiyorum, neyse sınavlarımı atlatsyım şıp damlayacağım. :F

• İlginç
Geçen sene Alef ile izlenme oranlarını nasıl arttırdıysa platform, bu sene de bu dizi ile arttıracak kesinlikle. Merakla beklediğim bir proje. :Z

Bir an önce yayınlansa da izlesek, ama Nisan'ın ortasına kadar yayınlanacağını zannetmiyorum Doğu'dan dolayı.