Galatasaray, Belhanda'nın Sözleşmesini Feshetti!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,081
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
5ce68ec30f25442794687883.jpg

Galatasaray Spor Kulübü son dakika yaptığı KAP açıklamasıyla Belhanda'yla yollarını ayırdıklarını duyurdu.

4 sezondur Galatasaray forması giyen Yohannes Belhanda'nın sözleşmesi sezon sonu sona erecekti. Belhanda'nın geçtiğimiz Sivasspor maçı sonrası verdiği röportajda stadyum zemini üzerinden Galatasaray yöneticilerini eleştirmesi nedeniyle, Galatasaray yönetimi Belhanda'nın sözleşmesini tek taraflı feshetme kararı aldı.

Şampiyonluk ihtimali bu saatten sonra kalmadı, hepimize geçmiş olsun. Bu olayla birlikte takım içi her şey alt üst olacak son düzlükte, moral motivasyon kalmayacak. Umarım Fatih Terim olmadık bir reaksiyon göstermez, istifayı filan düşünürse işte o zaman yıkım olur.

Yönetime ne söylesek az... Şampiyonluğu sattılar.

@Sherlock @MEnes yoldaşımızın takımıyla olan irtibatı an itibariyle resmen sonlanmış oldu. :A Ülkemizden bir Karpuzcu geçti.

Belhanda’ya yeri gelir kötü sözler söyler sevmezdik sinir olurduk ama oynadığı zaman da takımdaki rolü yadsınamazdı.

Her şeyden önce 3 senede 2 şampiyonlukta saha içi önemli rolü olan adamların başında geliyordu. Böyle saçma sapan şekilde gönderilmeyi hak etmedi. Gerçekten vefasız bir kulübüz, Sneijder gibi adamı da böyle sözleşme feshederek göndermişlerdi.

Rakipler müsterih olsun artık bunca şeyden sonra bir zahmet şampiyonluk bu sezon hayal oldu Galatasaray adına, bu Galatasaray’ın önüne geçemeyen de şampiyon olamasın zaten. Trabzonspor’la filan yarışıp dördüncü bitiririz ligi bu sezon.

En çok Fatih Terim’in fevri davranmasından korkuyorum.

Belhanda’ya yeri gelir kötü sözler söyler sevmezdik sinir olurduk ama oynadığı zaman da takımdaki rolü yadsınamazdı.

Her şeyden önce 3 senede 2 şampiyonlukta saha içi önemli rolü olan adamların başında geliyordu. Böyle saçma sapan şekilde gönderilmeyi hak etmedi. Gerçekten vefasız bir kulübüz, Sneijder gibi adamı da böyle sözleşme feshederek göndermişlerdi.

Rakipler müsterih olsun artık bunca şeyden sonra bir zahmet şampiyonluk bu sezon hayal oldu Galatasaray adına, bu Galatasaray’ın önüne geçemeyen de şampiyon olamasın zaten. Trabzonspor’la filan yarışıp dördüncü bitiririz ligi bu sezon.

En çok Fatih Terim’in fevri davranmasından korkuyorum.
Vefa, sizin için sadece bir semt adıdır.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu haklı tek taraf feshi işini de kaldırsın yönetim. Alacaklarının hepsini kuruşuna kadar verecekler. Belhanda eğer kinlenmişse FIFA'dan da güzel bir tazminat koparabilir.

Belhanda söylediklerinin hepsinde haklı. Yöneticiler şov yaptığının yarısı kadar saha içini düşünse Türkiye'de her hafta tarlada maç yapmazdık. Ama Belhanda da zemini konuşurken benim yazdığım gibi konuşunca normal olarak tokadı yedi.

Belhanda çok zor adam. FT bile bir çok kez kontrol edemedi kendisini ama alternatifi de yok takımda kesinlikle. Bence FT'nin onayı yoktur bu işte. Parasını da seve seve ödeyeceksen, şurada bitişe 10 küsür hafta kalmışken hiç bir mantıklı yanı yok şu işin.

Yönetimler işte böyle sıyrılıyor meselelerden, zerre kulüp menfaati düşünülmüyor. Hep ego mevzuları.

Önceden olsa Başakşehir direkt çökerdi buna ama geçti o iş. BJK'de verecek para yok. FB'nin ihtiyacı yok ama belli olmaz işlerine. Biz masada bile olmamalıyız.

Rakipler 7/24 aleyhimize algı yaparken, hakemler bizi kalın kalın doğrarken ses çıkaramayan yönetim kendi oyuncusuna karşı aslan kesiliyor. 2 ay sonra inşallah gideceksiniz. Tarihe kara leke olarak geçtiniz..

Fatih Terim fevri davranmaz ve sakin kalırsa yeni yönetimle birlikte Belhanda yazın tekrar kadroya dahil olur. Biz zamanında Belhanda’ya o kadar söylendik durduk gönderilmesini istedik ama böyle kahraman edilerek değil. Adamın bir kelimesi yanlış değil, eleştirmek başka hakaret başka. Taraftara hakaret ettiğinde göndermediysen şimdi bu noterli sözlerden dolayı göndermek büyük kibir.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
  • Harika
Reactions: Polat Şaşmaz
Eleştirinin, doğrunun yanında olmanın cezalandırıldığı tek ülke... Türkiye. Bir kere şaşırtın, sadece bir kere. Atiba'nın "VP zemini antreman yaptığımız sahanın zemininden bile kötü" dediği için kovulması gibi bir şey bu.

Çubuk Kraker Gedson Fernandes ile başarılar size.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Bu tür şeyler sadece GS’de olmuyor. Alex’le Belhanda bir değil tabi ki fakat bu kadar sevinç güzel haber gibi gösteriler de garip kaçıyor, sorsak Fenerbahçe yenilince herkes abartıyordur demek Belhanda da iyi tesir bırakmış...

Allah Allah tamamen unutmuşum Alex'in de böyle gönderildiğini.
Galatasaray'ın hangi yenildiği maçta profillerde abartı sevinçler yapmışım, yapmışız da senin gibi de bana garip kaçıp kaçmadığını söylüyorsun :A Herkes kendisine baksın bu tür konularda.

Uzun uzun Fatih Terim de benzer şeyler söyledi ama niye kabak Belhanda'nın başına patladı üstüne Galatasaray yüksek ihtimalle tazminat ödeyecek yazmak yerine ruh halimi bir gifle anlattım :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Allah Allah tamamen unutmuşum Alex'in de böyle gönderildiğini.
Galatasaray'ın hangi yenildiği maçta profillerde abartı sevinçler yapmışım, yapmışız da senin gibi de bana garip kaçıp kaçmadığını söylüyorsun :A Herkes kendisine baksın bu tür konularda.

Uzun uzun Fatih Terim de benzer şeyler söyledi ama niye kabak Belhanda'nın başına patladı üstüne Galatasaray yüksek ihtimalle tazminat ödeyecek yazmak yerine ruh halimi bir gifle anlattım :A

Foruma üye olduğumdan beri hiç FB şampiyonluğu göremediğim ve zaten GS genel olarak üstte olduğu, bir kere filan yenildiği için şimdilik GS’ye fırsat olmamasından dolayı olmasın o. :A Görüyoruz ayrıca, en ufak olayda sevinç naraları atılıyorsa bu saatten sonra en ufak FB içi olayda da aksini beklemesin bi zahmet kimse gülme komşuna gelir başına demişler.

Foruma üye olduğumdan beri hiç FB şampiyonluğu göremediğim ve zaten GS genel olarak üstte olduğu, bir kere filan yenildiği için şimdilik GS’ye fırsat olmamasından dolayı olmasın o. :A Görüyoruz ayrıca, en ufak olayda sevinç naraları atılıyorsa bu saatten sonra en ufak FB içi olayda da aksini beklemesin bi zahmet kimse gülme komşuna gelir başına demişler.
En alakasız konularda bile ehehehehe Fenerbahçe 7 senedir şampiyon olamıyor devam et umrumda bile değil :A
Benim rakibim 7 senedir şampiyon olamıyor olsa hep benim sıralama olarak altımda olsa niye bu kadar umursayım niye rakibin armasını profilime ekleyecek kadar puan kaybetmesini 4 gözle bekleyim umrumda bile olmaz açıkçası.
Bir gifle sevinç narası atmak olmaz. Sevinç narası dediğin rakibin maçları kaybettikten sonra maç yorum konusunda 30 satır mesaj yazmak, profillerde rakip takım marşı paylaşmıştır. Benimki sadece komik bir duruma ki Galatasaray taraftarının birçoğunun bile komik bulduğu bir duruma sadece basit bir gifle cevap vermekti.
Sıradaki hedef Bjk-Fener maçı sana Bjk taraftarından bile daha çok sevineceğin günler dilemekten başka yapabileceğim bir şey yok :A

• İlginç
En alakasız konularda bile ehehehehe Fenerbahçe 7 senedir şampiyon olamıyor devam et umrumda bile değil :A
Benim rakibim 7 senedir şampiyon olamıyor olsa hep benim sıralama olarak altımda olsa niye bu kadar umursayım niye rakibin armasını profilime ekleyecek kadar puan kaybetmesini 4 gözle bekleyim umrumda bile olmaz açıkçası.
Bir gifle sevinç narası atmak olmaz. Sevinç narası dediğin rakibin maçları kaybettikten sonra maç yorum konusunda 30 satır mesaj yazmak, profillerde rakip takım marşı paylaşmıştır. Benimki sadece komik bir duruma ki Galatasaray taraftarının birçoğunun bile komik bulduğu bir duruma sadece basit bir gifle cevap vermekti.
Sıradaki hedef Bjk-Fener maçı sana Bjk taraftarından bile daha çok sevineceğin günler dilemekten başka yapabileceğim bir şey yok :A
Ben yeri geldi Alanyaspor fotoğrafını da koydum Galatasaray’a karşı, ne yani Galatasaray öfkemden dolayı mı oldu :A Profil fotoğraflarına Fatih Terim fotoğrafı koyan Fenerliler de oldu, yani bu tür şeyler işin goygoyu bunlardan yola çıkarak şu şöyle bu böyle demenin bir sonucu olmaz.

Ben yeri geldi Alanyaspor fotoğrafını da koydum Galatasaray’a karşı, ne yani Galatasaray öfkemden dolayı mı oldu :A Profil fotoğraflarına Fatih Terim fotoğrafı koyan Fenerliler de oldu, yani bu tür şeyler işin goygoyu bunlardan yola çıkarak şu şöyle bu böyle demenin bir sonucu olmaz.
Ben kendi adıma konuşuyorum başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmez.
Her Fenerbahçe maçından sonra konularda, profillerde Fenerbahçe taraftarından daha fazla konuşup üstüne dalgaya aldıktan sonra bir gif yüzünden yok Belhanda iyi tesir etmiş falan diyorsan demek ki aynı şeyleri ben Galatasaray için yapsam daha ağır tepkiler göstereceksin.
Uzun lafın kısası herkes kendisine baksın bu tür konularda önce. Bu kadar sürekli her şeyi Fener'e getirmek pek iyi bir şey değil bence.

• Güldürdün