'Tövbeler Olsun' Final Yapıyor! Final Öncesi Sürpriz Ayrılık! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1612312307955-png.98691

TRT 1'in sevilen dizisi 'Tövbeler Olsun' final yapıyor!

Yapımcılığını Mustafa Fener'in üstlendiği dizinin başrollerinde; Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen ve Sercan Badur gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi 32. bölümünde ekran macerasını sonlandırma kararı aldı.

Ayrıca, dizinin 29. bölümünde Nazmiye karakterine hayat veren Seda Türkmen hikayesi bittiği için ayrılacak.

'Tövbeler Olsun' son 7 bölümüyle her Pazar 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

TRT'de olmasa yine bu bölüm sayısını göremeyecek bir işti hatta ben iyice inada bindirip sezon sonuna kadar devam ettirirler diye düşünmüştüm.

Teşkilat veya Kıbrıs pazar olacak anlaşılan. Ya da onları hafta içine koyup Benim Adım Melek veya Abdülhamid'i pazara atabilirler.

Bu dizinin tanitimini gördügümde fazla dayanmaz diyordum. 32 bölüm dayanmis yine tebrikler. :D

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Aile dizileri tutulmuyor işte.Mafya entrika dizileri tutuluyor.Bu dizi çook güzeldi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
TRT'de olmasa yine bu bölüm sayısını göremeyecek bir işti hatta ben iyice inada bindirip sezon sonuna kadar devam ettirirler diye düşünmüştüm.

Teşkilat veya Kıbrıs pazar olacak anlaşılan. Ya da onları hafta içine koyup Benim Adım Melek veya Abdülhamid'i pazara atabilirler.
Sırada melek dizisi var demekki final olacak olanlardan o kadar dizi hazırlıyor çünkü