'Babam Çok Değişti' Final Yapıyor! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5fee207044539527f49e0961-jpg.97385

Kanal D'nin komedi dizisi 'Babam Çok Değişti'den kötü haber!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün oturduğu dizinin başrollerini Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar'ın paylaştığı dizi 8. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.

Kadrosunda Eslem Akar, Berke Üsdiken, Ecrinsu Çoban, Berat Efe, Bahar Suer, Beste Bereket, Rukan Kandemir'in yer aldığı ve karısı ile annesi arasında kalan Mehmet Ali’nin eğlenceli hikayesini anlatan dizinin 5. bölümde senaristi ve adı değişmişti

'Babam Çok Değişti' final bölümüyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Kanal D'nin bu kadar dayanması bile mucizeydi. Güzel komedi dizileri çıksın diyoruz ama ülkemizde kaliteli senarist eksikliği olduğu için böyle iyi kadroları saçma sapan senaryolarda harcanıyor maalesef.

Kanal D'nin bu kadar dayanması bile mucizeydi. Güzel komedi dizileri çıksın diyoruz ama ülkemizde kaliteli senarist eksikliği olduğu için böyle iyi kadroları saçma sapan senaryolarda harcanıyor maalesef.
Kanal bence 2 üstü kalsaydı biraz daha sabrederdi dizisi de yok yakın zamanda.

Kolay kolay bir araya gelmeyecek kadrosu vardı dizinin, kadrosu için üzüldüm. :( Ama oyuncularını en yakın zamanda daha iyi projelerde görebiliriz umarım.

Kanalın final yapma şansı tanıması şaşırttı. (Bir Annenin Günahı'nın oranları daha iyiydi diye hatırlıyorum ama finalsiz bitmişti.) Ayrıca kanalın gözden çıkardığı da çok belliydi. 3 haftadır diziyi özetsiz yayınlıyordu, özetli gitse 2+ reyting alırdı.

Beklenen haberdi keşke gün değiştirmesini deneseydi Kanal D Melek Baykal adına üzüldüm yıllar sonra bu dizi ile dönüş yapmıştı

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Dizinin kadrosu çok iyiydi, keşke tutsaydı kanallar da komediye yer vermeye başlasaydı. Kadroya yazık oldu maalesef, senaryo bekleneni verseydi iyi başlangıcı devam ettirebilirlerdi. Tüm ekibin yolu açık olsun...

Aslında ekip bir araya gelmişken acaba bir film mi çekseler? Komedi filmi için harika kadro, hazır toplanmışlar ve ekip de oluşmuş aslında yapılabilir böyle bir şey. :X

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Artık komedi için ekstra çaba sarf edilmeli. Yurtdışından senaryo sipariş edilmeli diyeceğim de ülkeler arası komedi anlayışı da birbirinden çok farklı. Çocukluğumuzda çok güzel komedi dizilerini izleyebiliyorduk halbuki. :(

• Beğendim
Reactions: EnveR
Komedide süre çok önemli. Süre maksimum 90 dakika olmalı, hatta o bile çok, 80 dakika filan ideal tam anlamıyla. :)

Ayrıca dizinin çekim yapıldığı ortam da çok önemli. Samimiyeti yansıtmalı o ortam. :)

Sonuç olarak Babam Çok Değişti'nin final yapmasına şaşırdık mi? Tabii ki hayır! :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Dizi ad ve senarist değişikliğinden sonra benim için final yaptı :F

Komedide süre çok önemli. Süre maksimum 90 dakika olmalı, hatta o bile çok, 80 dakika filan ideal tam anlamıyla. :)

Ayrıca dizinin çekim yapıldığı ortam da çok önemli. Samimiyeti yansıtmalı o ortam. :)

Sonuç olarak Babam Çok Değişti'nin final yapmasına şaşırdık mi? Tabii ki hayır! :A
1 saat bile fazla ama TV'de en azından 90 da olsa düzgün bir komedi olsa :A

• Beğendim
Bu kadar iyi bir kadro ancak böyle bir dizide harcanabilirdi. En başından beri senaryo anlamında sıkıntılı bir işti. Başka günde olsa yine tutmazdı maalesef. Yine de Kanal D’nin final şansı vermesi iyi gelişme. En son Bir Annenin Günahı’nı kaldırdığı için bu diziyi de aniden kaldırır sanmıştım.

• Beğendim
Bu kadar iyi bir kadro ancak böyle bir dizide harcanabilirdi. En başından beri senaryo anlamında sıkıntılı bir işti. Başka günde olsa yine tutmazdı maalesef. Yine de Kanal D’nin final şansı vermesi iyi gelişme. En son Bir Annenin Günahı’nı kaldırdığı için bu diziyi de aniden kaldırır sanmıştım.
Sence bu kadro nasıl bir dizide rol alabilirdi?

• Beğendim
Reactions: Özgür