Exxen 40 Lira Olmalıydı

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,422
Puanı
1,060
1335738.jpg

31 Aralık'ta yayın hayatına başlayan Exxen'in eksikleri ve hataları gündemdeyken dijital platformun sahibi Acun Ilıcalı'dan iddialı açıklamalar geldi. Bilindiği üzere Exxen'in 2 farklı fiyat politikası var. Dileyen 9.90 TL verip reklamlı bir şekilde Exxen'i kullanabilirken dileyen de 19.90 TL verip reklamsız bir şekilde Exxen'i kullanabilecek.
Fakat bu fiyatlar platformun sahibi Acun Ilıcalı'ya göre oldukça uygun. Acun Ilıcalı yakın bir zaman önce Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence ile verdiği röportajda “Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum.” ifadelerini kullandı.
Netflix, Amazon ve diğer dijital platformların ücretleri ve birden fazla kişinin aynı anda kullandığını düşündüğümüz vakit Acun Ilıcalı'nın bu düşüncesinin de ne kadar doğru olduğu da tartışılacak gibi.

Önce adam akıllı bi ekip kursun ondan sonra 40tl olur gider bi şekilde blutv nin sözleşmesini çalmaya gerek yoktu hiç te bazı linkleri blutv ye geçiş yapıyor 😂😂

Kardeşim içinde 10 liralık bile malzeme yokken bu lafları kurmak iddialı olmak bile değil. Daha adam akıllı çalışan bir web siten ve mobil uygulaman yok. Ücretsiz kullanım bitince ne kadarının devam ettireceği bile belli değil.

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem and NES
YouTube'de bedava izlenen şeyler nasıl 40 lira oluyor ya. :A
Valla sende haklısın kaç tane YouTube videoları izlediğim kanal varsa hep satın aldılar bende bundan sonra izlemem daha da izlediğim kanalların videolarını
------

Elbette bir kaç tane iyi iş vardır ama ben vermezdim.
İyi iş olursa nerden izleyeceksin peki 😉😂
------

Kardeşim içinde 10 liralık bile malzeme yokken bu lafları kurmak iddialı olmak bile değil. Daha adam akıllı çalışan bir web siten ve mobil uygulaman yok. Ücretsiz kullanım bitince ne kadarının devam ettireceği bile belli değil.
Adam akıllı ekip kursaydi baştan savma bi iş yapmasaydı bunların hiçbirini yaşamayacaktı

Valla sende haklısın kaç tane YouTube videoları izlediğim kanal varsa hep satın aldılar bende bundan sonra izlemem daha da izlediğim kanalların videolarını
------

İyi iş olursa nerden izleyeceksin peki 😉😂
Dijital bakmıyorum zaten. Bir gaine ilk defa baktım o da bedava ve süresi 10 dakika. Kaliteli iş olsa da vermem büyük olasılıkla ama işlerinin genel olarak rezalet olduğu gerçek.

• Harika
Reactions: NES
Dijital bakmıyorum zaten. Bir gaine ilk defa baktım o da bedava ve süresi 10 dakika. Kaliteli iş olsa da vermem büyük olasılıkla ama işlerinin genel olarak rezalet olduğu gerçek.
Baştan savma yaptığı çok belli oluyor platformun dijital işlerini verdiği şirket acemi galiba böyle bişey yaptıklarına göre

Herkes kafadan sallamış ama bu platformda kaç tane içerik var biliyormusunuz? Hepsi sıfırdan çekiliyor. 900 milyon TL'den bahsediyoruz.

Herkes kafadan sallamış ama bu platformda kaç tane içerik var biliyormusunuz? Hepsi sıfırdan çekiliyor. 900 milyon TL'den bahsediyoruz.
Bahsedilen içerikler: Cemal Can, Aleyna Tilki, Sihirli Annem ve birtakım youtuberlar.

IMG_20200917_135535.jpg