'Bir Annenin Günahı' Sona Erdi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
IMG_0032.JPG

Kanal D'nin yeni dizilerinden Bir Annenin Günahı'ndan şok haber!

Yönetmenliğini Filiz Pakman'ın, senaristliğini Ahmet Yurdakul'un üstlendiği, başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay ve Simay Barlas'ın paylaştığı dizi istenilen oranlara ulaşamadığı için dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle ekranlara veda etti.

Son düzenleme:
Özge yalnış tercihdi bu dizide, azar azar olsa zap yaparken baktığım kadarıyla yazdım.

Beklenen haberdi. Cumartesiye ne koyacak kanal acaba? (b) Valla Sadakatsiz tekrarı bile koysa bundan yüksek alıyor :A

Güzel konusu vardı ama ilk bölüm hızlı tempoyla başlamadı diğer bölümlere bakamadım ama bitmesine üzüldüm açıkcası

FOX başlamadan önce başından savmakla doğru iş yapmış yazık oldu kadroya. Cumartesi dram boşluğunu doldurma ihtimali yüksekti ama olmayınca olmuyor demek ki. Limon Film de yeni diziler yerine Avlu'yla ilgilensin başka yerden hayır yok artık. :A

Bu arada sevenlerine duyurulur ne ya öyle haber mi yazılır. :A @denizz19

FOX başlamadan önce başından savmakla doğru iş yapmış yazık oldu kadroya. Cumartesi dram boşluğunu doldurma ihtimali yüksekti ama olmayınca olmuyor demek ki. Limon Film de yeni diziler yerine Avlu'yla ilgilensin başka yerden hayır yok artık. :A

Ne güzel kibarlık yapıyor işte :A

Twitter alışkanlığı bu forumun kafa yapısı biraz değişik unutuyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Aserat
Böyle diziler erken final yapınca üzülüyorum.Sonuçta onu da izleyen bir kitle var.Bari en az 12 - 13. Bölümde final yapsalar.Çünkü hikayeler yarım kalıyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ben iyi iş çıkarır diye düşünüyordum yazık oldu. Emre Kınay'ın GK'dan sonra tutmayan kaçıncı işi bu? 😱