'Şeref Bey' Dizisinin Afişi Yayınlandı! | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,642
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20201219_100241.jpg

'Şeref Bey' dizisinin afişi yayınlandı!

Most Production'un yapımcılığını, Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini; Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Serhat Kılıç, Devrim Yakut ve Erdem Kaynarca'nın paylaştığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

'Şeref Bey' yeni yılda Exxen 'de!

Son düzenleme:
Sanırım yine absürd bir iş olacak gibi... Onur Ünlü ve Ali Atay var gerçi başka bir ihtimal düşük geliyor bana. Hikaye detayları paylaşıldı mı daha önce bilmiyorum ama beklentim şu anda o yönde oluştu ve bu hoşuma da gitti... :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Sanırım yine absürd bir iş olacak gibi... Onur Ünlü ve Ali Atay var gerçi başka bir ihtimal düşük geliyor bana. Hikaye detayları paylaşıldı mı daha önce bilmiyorum ama beklentim şu anda o yönde oluştu ve bu hoşuma da gitti... :A
"Kara komedi tadında, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesi..." deniliyor.

• Beğendim
Reactions: MEnes
"Kara komedi tadında, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesi..." deniliyor.
İşte tam düşündüğüm tarz. Tamamen absürd olmasa bile kara komedi tadında olması bile yeterli. Onur Ünlü'nün de işi içinde olmasını düşününce hafif absürdlük de olacaktır... Şimdi işe olan heyecanım daha da arttı...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Yeni yılda o kadar fazla dijital proje geliyor ki neye koşacağımızı şaşıracağız üstelik çoğu da kaliteli işler olacak. Amerikalıların onca platform arasındaki halini şimdi anlamaya başladım. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Yeni yılda o kadar fazla dijital proje geliyor ki neye koşacağımızı şaşıracağız üstelik çoğu da kaliteli işler olacak. Amerikalıların onca platform arasındaki halini şimdi anlamaya başladım. :A
Aynen valla ben de onu düşünmeye başladım. Ben mevcut platformlarda izlediğim şeyleri yetiştiremiyordum. Şimdi bir sürü Exxen dizisi geliyor, Netflix atağa kalkıyor, BluTV geride kalmamak için hızlanıyor. Gain Medya da sessiz sedasız hazırlanıyor. Şubat'ta Disney Plus üzerimize yabancı içerik yağdırmaya geliyor. Hayat giderek zorlaşıyordu... :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 96649

'Şeref Bey' dizisinin afişi yayınlandı!

Most Production'un yapımcılığını, Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstleneceği, senaryo danışmanlığını Ali Atay'ın yaptığı; başrollerini; Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ecem Uzun, Serhat Kılıç, Devrim Yakut, Erdem Kaynarca ve Barış Yıldız gibi isimlerin paylaştığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

'Şeref Bey' yeni yılda Exxen 'de!
Afiş tanıdık geliyor ama nerden 🤔

Aynen valla ben de onu düşünmeye başladım. Ben mevcut platformlarda izlediğim şeyleri yetiştiremiyordum. Şimdi bir sürü Exxen dizisi geliyor, Netflix atağa kalkıyor, BluTV geride kalmamak için hızlanıyor. Gain Medya da sessiz sedasız hazırlanıyor. Şubat'ta Disney Plus üzerimize yabancı içerik yağdırmaya geliyor. Hayat giderek zorlaşıyordu... :A
Olsun alternatif sayısının artması demek proje kalitesinin de yükselmesi anlamına geliyor yani kazanan izleyici olacak. :Z

• Beğendim
Reactions: bazinga
Olsun alternatif sayısının artması demek proje kalitesinin de yükselmesi anlamına geliyor yani kazanan izleyici olacak. :Z
Orası öyle tabii. Sonunda doğru düzgün, dünya standartlarında diziler yapabilecek ortamı buldu sanatçılar. Şimdiden baktım bu sezon 8 dizi izlemişim, 4 tanesi yerli 4 tanesi yabancı dizi. İlk 5'tekilerin 4 tanesi yerli dizi. Normalde yılda 20-30 diziden 1 yerli dizi ya oluyordu ya olmuyordu. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat