Bennu Yıldırımlar 'Exxen'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
BY1.jpg

Bennu Yıldırımlar 'Exxen'de!

'Şeref Bey', 'Sihirli Annem', 'Öğrenci Evi', 'Dadı', 'Bu Benim Masalım' ve 'Zehirli Çiçekler' gibi dizilerin yayınlanacağı platformda son olarak 'Kadın' dizisinde yer alan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da yer alacak.

Yıldırımlar'ın yer alacağı ve İrfan Şahin'in imza atacağı dizinin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu oturacak,

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
İşte Exxen senden böyle kaliteli isimlerin olduğu diziler bekliyoruz :Z Acun Fatih Aksoy ile de çalışcaz demişti. Medyapım'da dizi hazırlayacak büyük ihtimalle Exxen için

İşte Exxen senden böyle kaliteli isimlerin olduğu diziler bekliyoruz :Z Acun Fatih Aksoy ile de çalışcaz demişti. Medyapım'da dizi hazırlayacak büyük ihtimalle Exxen için
Şu 'Zehirli Çiçekler' hakkında hiç bir bilgi yok, acaba o diziyi Medyapım hazırlıyor olabilir mi?

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Şu 'Zehirli Çiçekler' hakkında hiç bir bilgi yok, acaba o diziyi Medyapım hazırlıyor olabilir mi?
Aynen o dizinin ismi ve konusu geçti sadece. Daha sonra hiç bir gelişme duymadık dizi ile ilgili. Yapım şirketi Medyapım olsa iyi olur aslında. Medyapım hep televizyona dizi yaptı bu zamana kadar. Dijitale ilk kez yapacakları dizi nasıl bir dizi olacak merak ediyorum

Aynen o dizinin ismi ve konusu geçti sadece. Daha sonra hiç bir gelişme duymadık dizi ile ilgili. Yapım şirketi Medyapım olsa iyi olur aslında. Medyapım hep televizyona dizi yaptı bu zamana kadar. Dijitale ilk kez yapacakları dizi nasıl bir dizi olacak merak ediyorum
Televizyona bu sezon ve önceki sezonlarda yaptığı işlerle damga vurdu şirket, eminim ilk dijital dizisinde de platformun tozunu attırır.

Sanırım dizi olarak projelerden bir Zehirli Çiçekler, bir de Dadı'dan haber çıkmadı hiç. Onların dışında başka diziler varsa bilemem.
Kaliteli bir hamle. Bu haber beklentiyi yükseltti.
Kesinlikle. Bazı projeler beklenti düşüyor, ama ardından çok iyi haberler de geliyor.

• Harika
Reactions: Gizmen
Televizyona bu sezon ve önceki sezonlarda yaptığı işlerle damga vurdu şirket, eminim ilk dijital dizisinde de platformun tozunu attırır.

Sanırım dizi olarak projelerden bir Zehirli Çiçekler, bir de Dadı'dan haber çıkmadı hiç. Onların dışında başka diziler varsa bilemem.

Kesinlikle. Bazı projeler beklenti düşüyor, ama ardından çok iyi haberler de geliyor.
Bence Exxen' in duyduğumuz projeler dışında gizli yürütülen başka dizi projeleri de var gibi geliyor bana. Acun sürpriz yapmayı sever :) Hepsini birden duyurmaz.

Bence Exxen' in duyduğumuz projeler dışında gizli yürütülen başka dizi projeleri de var gibi geliyor bana. Acun sürpriz yapmayı sever :) Hepsini birden duyurmaz.
Aynen, zaten anlaştığımız ama açıklamadığımız sürpriz işler var gibi bir şey demişti bir ara.

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Acun iyi oyuncuları bünyesine toplamaya devam ediyor özellikle Yüksel Aksu'nun varlığı da şimdiden merak ettirdi. :A O değil de 3 sezonluk zulümden sonra kalite göreceği için kendisi adına çok sevindim. :A @kerem

• Olmamış
Reactions: kerem
Acun iyi oyuncuları bünyesine toplamaya devam ediyor özellikle Yüksel Aksu'nun varlığı da şimdiden merak ettirdi. :A O değil de 3 sezonluk zulümden sonra kalite göreceği için kendisi adına çok sevindim. :A @kerem
3 sezonluk kaliteden sonra böyle bir platforma girerek kendine yazık etmiş asıl. Böyle bir platformda Kadın'daki Hatice rolü gibi asla ses getiremez. :A

• Harika
Reactions: EmreCan
Acun ilk projeler bakımından Netflix ve Blu TV'den daha iyi işler yapıyor.

'Kadın' dışında izlediğim bir işte oynamamıştı, ama orada kendisini baya sevmiştim. Dijitalde bir işte görmek sevindirdi.

Diğer kadro ve senaryo iyiyse tadından yenmez.

Yaprak Dökümü’nde de Kadın’da da oyunculuğunu çok beğenmiştim. Umarım güzel bir iş olur.

Kariyerini mi kurtardı. 😱 Bugüne kadar yığınla projede rol alan ödüllü bir oyuncu olarak o diziye mi ihtiyacı vardı alemsin gerçekten. :A
UEK'dan sonra çöküşteydi Gönül İşleri, Altınsoylar gibi tutmayan işlerde rol aldı. O kadar yıldan sonra 'Kadın' ilaç gibi geldi ona. Dizi sayesinde kariyerini kurtardı ki şuan ondan dolayı teklifler alıyor zaten. Yani diyeceğim o ki gerçekler kabullenmek için vardır canım, bunu unutma. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,521
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem