Gençlerbirliği 1-5 Fenerbahçe | STSL 20-21 Sezonu - 9. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,658
Puanı
1,060
Süper ligin 9. hafta maçında Gençlerbirliği sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı.

Mücadeleyi Fenerbahçe 1-5 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'nin golleri Mert Hakan, Perotti (2), Sosa ve Ozan'dan gelirken, Gençlerbirliği'nin tek sayısı ise Diego Angelo'dan geldi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
Fenerbahçe bu ligin çok çok üstünde bir kadro kalitesine, futbol mentalitesine, profesör bir hocaya sahip. Ciddiyim. Konya kazasını saymazsak, ki olur arada öyle, fener eze eze kazanacaktır bu maçı. Banko 2 penaltıları var zaten. :bhr:

Fener tiki taka futboluyla handikaplı kazanacaktır. 0-2, 1-3 ya da 0-4 gibi bir sonuç bekliyorum. Fenerin bu maçtan puan kaybetme ihtimali, dünya gözüyle dünya dışı canlıların dünyayı ziyaret ettiklerini görme ihtimalimizden daha düşük...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Fenerbahçe bu ligin çok çok üstünde bir kadro kalitesine, futbol mentalitesine, profesör bir hocaya sahip. Ciddiyim. Konya kazasını saymazsak, ki olur arada öyle, fener eze eze kazanacaktır bu maçı. Banko 2 penaltıları var zaten. :bhr:

Fener tiki taka futboluyla handikaplı kazanacaktır. 0-2, 1-3 ya da 0-4 gibi bir sonuç bekliyorum. Fenerin bu maçtan puan kaybetme ihtimali, dünya gözüyle dünya dışı canlıların dünyayı ziyaret ettiklerini görme ihtimalimizden daha düşük...
Aman totem yapma

Kardeşim o kadar transfer yaptılar ama adamların yedekte düz insan var. :D

İlk 11 belli oldu!

Altay, Lemos, Serdar, Tisserand, Novak, Gustavo, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, Perotti ve Cisse
Mert Hakan'ın kendini göstermesi için iyi bir fırsat. Umarım değerlendirebilir ve sezonun bidonu olmaktan kurtarır kendini. :) Pelkas - Perotti - Cisse üçlüsünü beğendim. İnşallah iyi bir futbolla kazanırız. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Mert Hakan'ın kendini göstermesi için iyi bir fırsat. Umarım değerlendirebilir ve sezonun bidonu olmaktan kurtarır kendini. :) Pelkas - Perotti - Cisse üçlüsünü beğendim. İnşallah iyi bir futbolla kazanırız. :Z
3P (Pelkas, Perotti, Papiss) yapmış Erol Hoca. :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Maç başladı mı 😱 daha saat 2 bizde.
Maç bitene kadar skor bakmayacağım ve konudan da ışık hızı ile uzaklaşıyorum