'Teşkilat' Dizisi İçin Hangi İsim İle Görüşülüyor? | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,655
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
caglar-ertugrul-hala-bebe-biskuvisi-yiyorum-13409405_o.jpg

'Teşkilat' dizisi için hangi isim ile görüşülüyor?

Yapımcılığını Tims&B Productions'un üstleneceği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturacağı ve milli istihbarat konusu işlenecek olan dizi için son olarak 'Afili Aşk' dizisinde yer alan başarılı genç oyuncu Çağlar Ertuğrul ile görüşüldüğü öğrenildi.

Yakında sete çıkması planlanan 'Teşkilat' yeni yılda TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Keşke trt de dijital kanal açsa bu tür işleri orda yayınlasa

Ekli dosyayı görüntüle 95289

'Teşkilat' dizisi için hangi isim ile görüşülüyor?

Yapımcılığını Tims&B Productions'un üstleneceği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturacağı ve milli istihbarat konusu işlenecek olan dizi için son olarak 'Afili Aşk' dizisinde yer alan başarılı genç oyuncu Çağlar Ertuğrul ile görüşüldüğü öğrenildi.

Yakında sete çıkması planlanan 'Teşkilat' yeni yılda TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Kanalın fox gibi 2,3 dizisi daha varmış bunu ile etti 3,4 dizi nereye sokucak bu kadar diziyi :A

Böyle Bitmesin ve Kanıt tadında olursa izlerim.
Umarım iyi bir dizi olur.

Kanalın fox gibi 2,3 dizisi daha varmış bunu ile etti 3,4 dizi nereye sokucak bu kadar diziyi :A
Kanalın bir sürü dizisi var, ama iki tanesi 60 dakikalık dizi. Bir tane dizisi mini dizi, iki diziyi final yapar yerine Barbaros ile Teşkilat gelir, diğerleri de PT2'de yayınlanır.
Öğretmen den sonra zaten foxu izlemiyorum bile mucize Doktor u da YouTube den izliyorum artık
Yasak Elma, Baraj, Mucize Doktor için izliyorum bende. :A Bir de Pazar günü Kefaret'e bakacağım.

Romantik komedi ve dramda kendisini fazlasıyla kanıtladı, tekrardan bu iki diziye benzer bir türde yer almayacak olması sevindirdi.

Dağ'da harikaydı, aksiyonlu işlerde daha iyi olacağını düşünüyorum umarım kabul eder, ama ben kendisini Savaşçı'ya bekliyordum. :A