'Aileler Yarışıyor' Tekrarlarıyla 360 TV'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,070
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
7u9p486g5u4-tjGQ_cover.jpg

'Aileler Yarışıyor' tekrarlarıyla geri dönüyor!

Yapımcılığını Staff Film'in üstlendiği, Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekranlara gelen ve her gün iki ailenin 100 kişiye sorulan soruların en poüler cevaplarını buşmaya çalıştıkları yarışma programı tekrarlarıyla 360 TV'de ekrana geliyor.

'Aileler Yarışıyor' Çarşamba'dan itibaren tekrarlarıyla her gün 21.00'de 360 TV'de!

tvde gördumde bu 360 da hep trt den program dizi satın alıyor...seksenler kaksada başka bişey verse sıktı.kanald de artık arka sokaklaroynamaya başladı tekrarları
Yeşil Deniz, Diriliş, Seksenler... Arada FOX'tan da dizi aldı ama en çok TRT. :A

Arka Sokaklar tekrarları geçici, 2 hafta sonra yarışma gelecek yerinre.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Doğan
Aynen, Arka Sıradakiler ve Çocuklar Duymasın'ı almıştı FOX'tan. Kurtlar Vadisi'ni unuttum. :F Ama o da Beyaz TV'de.

TRT keşke bunu devam ettirseydi şu Fazlası Zarar programı yerine.
illakı kavga olcak mesela kaç seneddir foxta zuhal topal var..ondan tutmadıya ai,leler yarışıyor

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu sezon yeni bölümleri başlayacaktı muhtemelen ama virüs sebebi ile başlatmadılar. :)

Seksenler'den daha az izleneceği kesin ama Seksenler'in 537373 tekrarından sonra farklılık iyidir. :D
Seyircisiz çekim yapabilirlerdi aslında. Yarışmacıların olduğu masalarda da mesafeye dikkat edilirdi bir şekilde.

Seksenler kaç kere yayınlandıysa baştan sona izliyorum bıkmadan. :A En azından 20 - 25 kere baştan sona izlemişimdir. :F

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Seyircisiz çekim yapabilirlerdi aslında. Yarışmacıların olduğu masalarda da mesafeye dikkat edilirdi bir şekilde.

Seksenler kaç kere yayınlandıysa baştan sona izliyorum bıkmadan. :A En azından 20 - 25 kere baştan sona izlemişimdir. :F
360 da varken trt de vardı tekrarları bi ara .aynı şeyı izleyıp duruyon bende aksya durağını hep

• Beğendim
360 da varken trt de vardı tekrarları bi ara .aynı şeyı izleyıp duruyon bende aksya durağını hep
TRT'de tekrarlarına hiç bakmadım Seksenler'in. Hep 360'dan takip ettim.
Şu sıralar Bez Bebek, Selena, Çocuklar Duymasın izliyorum. :A Bir de Zengin Kız Fakir Oğlan ile arada Kurtlar Vadisi Pusu. :F

• Güldürdün
Reactions: Doğan
TRT'de tekrarlarına hiç bakmadım Seksenler'in. Hep 360'dan takip ettim.

Şu sıralar Bez Bebek, Selena, Çocuklar Duymasın izliyorum. :A Bir de Zengin Kız Fakir Oğlan ile arada Kurtlar Vadisi Pusu. :F
bende sıhırlı annem...akasya durağı çocukjlar duymasın esra erol....annemde senın gibi bez bebek selena yenılerden hekım oğlu..bende diriliş ertuğrul:A

• Beğendim