Kefaret - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,642
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EiM2-LeX0AANNQ_

FOX'un yeni dizisi 'Kefaret'in tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın otuduğu, senaryosunu Mahinur Ergun'un kaleme aldığı dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın paylaşıyor.

Kadrosunda Yurader Okur, Ege Kökenli, Özge Özacar, Mine Kılıç ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı dizi Zülfü Livaneli'nin eserinden ekranlara uyarlandı.

'Kefaret' yakında FOX'ta!

Nurgül Yeşilçay'ın botokslu haliyle bile Mert Fırat'ın ablası gibi durması... Bu sezondaki çoğu dizide bir partner uyuşmazlığı var.

• Beğendim
Reactions: The Barberson
EiM2-LeX0AANNQ_

FOX'un yeni dizisi 'Kefaret'in tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın otuduğu, senaryosunu Mahinur Ergun'un kaleme aldığı dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın paylaşıyor.

Kadrosunda Yurader Okur, Ege Kökenli, Özge Özacar, Mine Kılıç ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı dizi Zülfü Livaneli'nin eserinden ekranlara uyarlandı.

'Kefaret' yakında FOX'ta!

Gününe bağlı eğer salı çarşamba cumartesi olursa izlerim

Bence Öğretmen bitene kadar Savaşçı'nın çekimleri yeniden başlar. Bu dizi üzgünüm ama Sen Çal Kapımı'n yerine gelir bence. Sen Çal Kapımı düşüşe devam edecek gibi hissediyorum ve hazin son.

Bence Öğretmen bitene kadar Savaşçı'nın çekimleri yeniden başlar. Bu dizi üzgünüm ama Sen Çal Kapımı'n yerine gelir bence. Sen Çal Kapımı düşüşe devam edecek gibi hissediyorum ve hazin son.
Savaşçı'nın kendi gününe geleceği kesin ama bu dizi bence Çarşamba olmaz. Baraj veya Zümrüdüanka giderse onların yerine gelir.

Nurgül Yeşilçay'ı sadece 'Gülperi'de izlemiştim. Orada sevmiştim kendisini, burada da seveceğim gibi duruyor. Mert Fırat her zaman ki gibi. :bhr: Yurdaer Okur'u da merak ediyorum. :Z

Çekimleri başlayalı 4 gün oldu, ama hemen tanıtım fragmanı geldi. Sanırım geç kalmadan yayına sürmek istiyor kanal. Bakalım boşalacak Pazar gününe mi yoksa diğer dizilerin fişini çekip başka güne mi koyacak?

Savaşçı'nın kendi gününe geleceği kesin ama bu dizi bence Çarşamba olmaz. Baraj veya Zümrüdüanka giderse onların yerine gelir.
Baraj ve Zümrüdüanka'ya bu kadar sabrettikten sonra kolay kolay bitirmez bence. Hatta o dizilerde kolay ''TOTAL'' senaryosuyla yükselme potansiyelleri de var. Ama Sen Çal Kapımı da maalesef aynı durum yok. O yüzden ben onu daha çok gidici görüyorum :)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy