Alev Alev - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ei25cxbWkAAe5Nu

Show TV'nin yeni dizisi 'Alev Alev'in teaserı izleyici ile paylaşıldı!

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, kadrosunda; Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Berkay Ateş, Zuhal Olcay Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı dizi yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım'ın ülkemize 'The Bonfire of Destiny' adlı yabancı diziden uyarladığı dizi; kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesini konu alıyor.

'Alev Alev' yakında Show TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Aserat
Dizi ile ilgili pek bilgi veren bir tanıtım olmamış ama Demet Evgar. :bhr: O kadar güzel ki. Hazar da çok güzel görünüyor. :Z Güzel bir iş gelecek gibi. :Z

Şarkıyı çok severim, çok yakışmış fragmana. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Demet Queen yine parlıyor. :bhr: Aklıma Big Little Lies'taki sahil sahnesi geldi umarım oradaki ve orijinal dizideki gibi kadın dayanışması üzerine güzel (rezil adını unutmaya hazırım) bir dizi olur. :Z

Bu dizinin Alevlerin Ardından dizisinden uyarlandığına emin miyiz en nefret ettiğim şeydir orjinal dizi ile oynamak ? Umarım içerik iyidir.

• Harika
Reactions: Özgür
Tanıtımı da bu sözlerle paylaşmış beklentim iyice arttı. :bhr: Avlu'nun haksız erken vedasından sonra bomba gibi dönsün. :Z

Şahane anlatmış. :bhr: Bugün Sofra Sırları'nı izledikten sonra yine hayran kaldım Demet'e. Sabırsızlanıyorum izlemek için. :Z Yarın izlediğim bir diziyi bitireceğim sonra hemen bunun orijinaline başlayayım. :Z

Diziyi Burcu Görgün yazdığı için hakkıyla uyarlandığını düşünüyorum. :Z Kuzgun'u ve Bir Aşk İki Hayat'ı sen de izlediğin için anlıyorsundur ne dediğimi. :A

Daha farklı bir tanıtım beklerdim, ama şimdilik bununla idare etmemiz gerekiyor sanırım. Asıl tanıtımlar için de Cihangir'in Çukur'da ölmesini bekleyeceğiz. :A

Dilan güzel duruyor tanıtımda. :bhr: Merakla bekliyorum diziyi. :Z

Aklıma Berk Oktay ve Rojda Demirer'li 'Alev Alev' dizisi geldi, ATV'de yayınlanmıştı bir dönem. Fena bir dizi değildi.

Fragman çok hoş olmuş, şarkı çok yakışmış. Kızlar da çok güzel görünüyor, bekliyoruz yeni tanıtımları. Bu arada keşke 'Alevlerin Ardında' olarak kalsaydı...

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Ei25cxbWkAAe5Nu

Dizi ile ilgili pek bilgi veren bir tanıtım olmamış ama Demet Evgar. :bhr: O kadar güzel ki. Hazar da çok güzel görünüyor. :Z Güzel bir iş gelecek gibi. :Z

Şarkıyı çok severim, çok yakışmış fragmana. :bhr:
Demet Queen yine parlıyor. :bhr: Aklıma Big Little Lies'taki sahil sahnesi geldi umarım oradaki ve orijinal dizideki gibi kadın dayanışması üzerine güzel (rezil adını unutmaya hazırım) bir dizi olur. :Z
Bu dizinin Alevlerin Ardından dizisinden uyarlandığına emin miyiz en nefret ettiğim şeydir orjinal dizi ile oynamak ? Umarım içerik iyidir.
Tatlı bir tanıtım.
Aklıma Berk Oktay ve Rojda Demirer'li 'Alev Alev' dizisi geldi, ATV'de yayınlanmıştı bir dönem. Fena bir dizi değildi.

Fragman çok hoş olmuş, şarkı çok yakışmış. Kızlar da çok güzel görünüyor, bekliyoruz yeni tanıtımları. Bu arada keşke 'Alevlerin Ardında' olarak kalsaydı...