'Çöp Apartman' Dizisinin Adı Değişti! Konusu Belli Oldu! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
b0a9421-jHlA_cover.jpg.webp

Kadrosu ile dikkat çeken TRT 1'in 'Çöp Apartman dizisinin adı değişti.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstleneceği; kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Alper Saldıran ve Uğur Uzuznel'in yer aldığı dizinin adı Masumlar Apartmanı olarak değişti.

Dizinin konusu ise şöyle:
Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.
Gerçek bir hayat hikayesi 'Masumlar Apartmanı' yakında TRT 1'de!

Neden bu dizinin adı sürekli değişiyor anlamış değilim. Bence 'Çöp Apartmanı' iyiydi zaten sonrasında 3 kere değiştirmeye gerek yoktu.

Dizinin eski adı çok vurucu ve konuyla da uyumluydu çünkü hikaye evlerini çöp haline getiren üç kardeş üzerine kurulu. Klasik TRT didaktizmine kurban gitmiş.

ismi umarım yine değişmez artık dizinin adını oyuncak ettiler iyice. :A

ismi umarım yine değişmez artık dizinin adını oyuncak ettiler iyice. :A
Daha değişeceğini zannetmem, bülten geçtiler. :A
Farah bayağı kadınsı olmuş, Öyle Bir Geçer Zaman ki masum hali ile kıyaslayınca...
Farah'ın sanırım izleyeceğim ilk işi bu olacak. :A ÖBGZK'dan da hatırlamıyorum hiç
Eski ismi kalmalıydı bence beğenmedim
Aynen abla, yanlış bir seçim olmuş. :(

• Beğendim
Reactions: Angelica