Özlem Tokaslan 'Seksenler' Dizisinde! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,069
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EgLptx4XgAAWmEh

TRT 1'in sevilen komedi dizisi 'Seksenler'e sürpriz bir isim dahil oldu!

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner gibi isimlerin yer aldığı diziye 'Erkenci Kuş', 'No: 309' gibi dizilerde yer alan Özlem Tokaslan dahil oldu.

'Seksenler' yeni bölümleriyle yakında TRT 1'de!

• Harika
Reactions: Angelica
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mesmeso and Doğan
Aynı fikirdeyim. Oyunculuğu iyi isim, dizi açısından güzel bir gelişme ama 45 - 50 dakikalık bir dizide en fazla ne kadar görebiliriz kendisini? PT işi tercih etmeliydi.
Benim aklıma o da gelmedi. O kadar başrol varken görüneceği max. 10 dakika hem PT dizisinde olsa yine başrolün annesi rolünden 30 dk falan görürdük. :A

Benim aklıma o da gelmedi. O kadar başrol varken görüneceği max. 10 dakika hem PT dizisinde olsa yine başrolün annesi rolünden 30 dk falan görürdük. :A
Dizide biz başrolleri bile göremiyoruz biz. :A Pasaj açtılar, içine 10 tane karakter koydular, bütün bölüm onlarla geçiyor yada Sami ve yeni karısı ile. :F Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Özlem Türkad'ı dizide figüranlardan az görüyoruz...

Keşke İyi Günde Kötü Günde'de Ozan'ın annesini oynasaydı. :bhr: Çok iyi olurdu ya. :Z

Dizide biz başrolleri bile göremiyoruz biz. :A Pasaj açtılar, içine 10 tane karakter koydular, bütün bölüm onlarla geçiyor yada Sami ve yeni karısı ile. :F Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Özlem Türkad'ı dizide figüranlardan az görüyoruz...

Keşke İyi Günde Kötü Günde'de Ozan'ın annesini oynasaydı. :bhr: Çok iyi olurdu ya. :Z
Aynen Pasaj zaten bana başta saçma bir fikir olarak gelmişti. :A
Keşke yaaa. :Z

Pasajı açınca hikayeler çoğalır diye düşündüler galiba ama yine tekrara düştüler. 10 bölüm önce işlediklerini tekrar işliyorlar. :A
Bir de Birol Güven ropörtajının birinde küçük mahalle hikayelerini anlatıyor dizi bu yüzden günlük olacak demişti. :A