Zifiri yakinda DNZ TV'deHep hava cıva zaten.
Kanala verecek başka bir isim yoktu. ATV veya Kanal A olmayınca gerçek adıma göre bir şey ayarladım.
Zifiri yakinda DNZ TV'deHep hava cıva zaten.
Kanala verecek başka bir isim yoktu. ATV veya Kanal A olmayınca gerçek adıma göre bir şey ayarladım.
Sen şu Jet Sosyete işini hallet eve döner dönmez ilk iş Kırgınlar'ı izleyeceğim.Zifiri yakinda DNZ TV'de
Ohaa kalıcı rekor olabilir bu 😱 MS İle diğer 2 ve 3. sıra reytingleri bende almıştım rekorda o civarlardaydı ama ben MS yarışmasıyla bile İtirafın şu reytinginin yanına bile yaklaşamadım @Ahmed ve @mrt-06 kanalına bir faydamız olduna sevindim ki MS i bile 2 e katlamış iddialıyım bu sezonda ama geçebileceğimi sanmıyorum bunu@Çiğdem- sana zirveler yakışır kraliçem.TVen diğer kanallara nal toplatmış. Ben Şef olunca kanal iyice uçtu.
Tebrikler prenses, rekorları alt üst etmişsinOhaa kalıcı rekor olabilir bu 😱 MS İle diğer 2 ve 3. sıra reytingleri bende almıştım rekorda o civarlardaydı ama ben MS yarışmasıyla bile İtirafın şu reytinginin yanına bile yaklaşamadım @Ahmed ve @mrt-06 kanalına bir faydamız olduna sevindim ki MS i bile 2 e katlamış iddialıyım bu sezonda ama geçebileceğimi sanmıyorum bunu@Bully @Yiğitt
@Aserat @pompy @MUHAMMED YUSUF DEMİR Hepinize tebrikler listede olan herkese
MS ile kırmaya çalısacaz ilk haftalar ama zorTebrikler prenses, rekorları alt üst etmişsinKendi rekorunu kendin kırıyorsun zaten sana da bu yakışır, büyük tebrikler
Tutku olayı iyi gidiyor 7 reytingMS ile kırmaya çalısacaz ilk haftalar ama zor
Ama benim değil bu sizlerin katkısı aslında benim katkım değilde sizin katkınız olmasına daha sevindim1 Gün sonra gelebildim programla ilgilenemedim en hareketli olan 1 gün yoktum pazar da akşam gelemedim 3 günün sadece yarım günü vardım. Cumartesi akşamı geldim baktım konu 50 sayfamı siz zaten 20 sayfa yapmışsınız olmadım bir şey de üyelerin bunu bensiz yapmaları en güzel hediyeydi bana @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt sen başta olmak üzere hepinize tekrar teşekkürler şunun bensiz olması beni çok duygulandırdı
Sihirli Hayatları yedirmeyelim Halkın Polisi gibi 300 e dayansınTutku olayı iyi gidiyor 7 reyting
Bitme vakti gelmişti yeter
@pompy Yerini bulup bir bomba atsa kafana haklı ama binaya falan çıkıp atması lazım kafana isabet içinBitme vakti gelmişti yeter
Kapa çeneni@pompy Yerini bulup bir bomba atsa kafana haklı ama binaya falan çıkıp atması lazım kafana isabet için
Görmemiştim, bugün gördüm dizini ama uyarlama hemde izlediğim bir filmin uyarlaması.Bende dizi de var ama okumadın ki.
Bir oyuncuyu 7 rolde oynatmak kadar masraflı bir şey yok sen ne diyorsun.Görmemiştim, bugün gördüm dizini ama uyarlama hemde izlediğim bir filmin uyarlaması.Sende masraftan kaçınmışsın.
Kız ne zaman açıklayacan beniMS ile kırmaya çalısacaz ilk haftalar ama zor
Ama benim değil bu sizlerin katkısı aslında benim katkım değilde sizin katkınız olmasına daha sevindim1 Gün sonra gelebildim programla ilgilenemedim en hareketli olan 1 gün yoktum pazar da akşam gelemedim 3 günün sadece yarım günü vardım. Cumartesi akşamı geldim baktım konu 50 sayfamı siz zaten 20 sayfa yapmışsınız olmadım bir şey de üyelerin bunu bensiz yapmaları en güzel hediyeydi bana @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt sen başta olmak üzere hepinize tekrar teşekkürler şunun bensiz olması beni çok duygulandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?