30 Temmuz 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

bu tabu kısa sürede kalkar bugünkü reytinglerde gösteriyor ki yazın insanlar film izliyor...

Tabu dediğin gibi en geç gelecek hafta sonunda yayından kalkar.

Filmler çok izleniyor çünkü yazın insanların genellikle TV izleme alışkanlıkları kalkıyor. Bu nedenle filmler daha çok tercih ediliyor. Tabii kaliteli filmleri yayına süren kanalların da bu başarıda payı büyük. Fakat gelecek haftadan itibaren Ramazan ayının gelişiyle birlikte diziler yeniden ön plana çıkacak

Pasaport düsüs yasamis

adminim bir şey sorucam öbgz şimdi yayınlansa yeni bölümleriyle ne kadar reyting alir

Admine sordun ama bende vereyim cevabi: En az 13-17 reyting arasi alir bence

Çünkü çok faktör oynuyor.. Hem Ramazan, hem sicak.. Insanlar içeride TV izlemek istemiyor.. Sadece belki filmler için.. Ama bu ay'da dizi yayinlatmak bence çok mantikli degil
.

Eylül'de yine 20 reyting alir ama simdi zor

Son günlerde filmler üst sıralarda yer alıyor reyting sonuçlarında.

Tabu yakında yayından kalkar. Pasaport'un durumu ise şüpheli... Matrax'ın da durumu şüpheli.Şanslı Masa çok iyi gitmemiş aslında filmlerin gerisinde kalmış.

Ama önümüzdeki hafta Ramazan başlıyor ve çoğu dizi yeni bölümleriyle ekrana gelecek
Tekrardan üst sıralarda dizilerin yarışını izleyeceğiz.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yeni sezona yine damgasını vurabilir ama şimdi yayınlatmak pek de akıl karı değil Ezel Dayı.

dediğin doğruda bu dizi ramazanda yaYINLANSIN 15 REYTİNG ALIR HERHALDE AYRICA KIŞINDA AV MEVSİİ FİLMİNİ YAYINLASALAR ARTAN REYTİNGLERE KARŞIN AYNI REYTİNGİ ALIR... ARKADAŞLAR SİZE 3 ŞEY SORUCAM
1-KUZEY GNEY DİZİSİ HANGİ KANALDA BAŞROLDE KIVANÇ TATLITUĞ VE BUĞRA GÜLSOY MU OYNUYOR KESİN Mİ*
2GÜLSE BİRSELİN YENİ DİZİSİ HANGİ KANALDA
3-GELECEK SEZONA HANGİ DİZİ ÖBGZ Kİ GİBİ DAMGA VURUR VAR MI BÖYLE DİZİ*

1-Kuzey Güney, Kanal D'de yayınlanacak. Dediğin başroller kesin.
2-Gülse Birsel'in yeni dizisi Kanal D'de yayınlanacak.
3-Bunu şimdiden kestirmek zor. Geçen yaz ÖBGZ için de söyleyemezdik bu kadar başarılı olacağını. Fakat iddialı gibi gözüken pek çok dizi var. Kanal D'de Kuzey Güney. Star'da Yalancı Bahar, İffet. Show'da Halil Ergün'ün dizisi ve Gökçe Bahadır'ın dizisi çok iddialı gibi gözüküyor. Ama ne kadar başarılı olacaklarını zaman gösterecek

1: Kuzey-Güney dizisi Kanal D'de Cuma aksamlari ekrana gelecek.
2: Gülse Birsel'in yeni dizisi "Yalan Dünya" Çarsamba aksamlari Kanal D'de olacak.
3: ÖBGZ gibi damgasini vurmaz ama gelecek sezon çok iyi reytingler alabilen diziler: Kuzey-Güney, Yalanci Bahar, Iffet ve belki Kirmizi Esarp.

halil ergün ve gökçe bahadırın dizisinin adı ne
kuzey güneyin konusu ne ve senin beklentin ne
yalan dünya muhteşem yüzyılı zorlar hatta geçer mi bence geçebilir çünkü türk halkı bu tarz dizileri uzun süre takip etmez sıkar

Halil Ergün'ün dizisinin adı Gün Akşam Oldu
Gökçe Bahadır'ın dizisinin adı Sensiz Olmaz (Asıl başroller Nurgül Yeşilçay ve Murat Han. Ayrıca Güven Hokna, Ayten Uncuoğlu gibi isimler var kadroda)

Kuzey Güney'de iki kardeşin öyküsü anlatılacakmış. Kıvanç Tatlıtuğ hapiste olacakmış ilk bölümlerde. Benim beklentim günü birinci bitireceği yönünde

Yalan Dünya'nın Muhteşem Yüzyıl'ı zorlayacağını sanmıyorum ama başarılı olacaktır.

Halil Ergün'ün dizisinin adi: Gün Aksam Oldu.
Gökçe Bahadir'in dizisinin adi: Sensiz Olmaz.

Kuzey-Güney'in konusu iki kardesin hayatini anlatiyor. Benim beklentim yüksek bu dizi için.

Yalan Dünya'nin Muhtesem Yüzyil'i geçmesi sürpriz olabilir.

Dün akşam filmler varmış ve hemen hepsi başarılı olmuş.

Şanslı Masa biraz zorlanmış.

Final yapan Nuri 32.sıradan kendine yer bulmuş. Sırf finali var diye sabırla sonuna kadar bekledim. Çok saçma bir final olmuş. Final bölümü olmasına rağmen Kanal D 23.45 gibi geç bir saate koymaktanda çekinmemiş. Dizi saat 01.30 civarında bitti.

Gelecek sezonu kategorize ettiğimiz zaman,

Sit-com: İstanbul'un Altınları 7-10|Çocuklar Duymasın 5-8 arası reyting|Yahşi Cazibe 5-9 arası reyting|Papatyam 4-6|
Dram: Fatmagül'ün Suçu Ne? 10-15|Yalancı Bahar 7-9|İffet 6-8|Anneler ile Kızları 5-7|Lale Devri 5-8|Yer Gök Aşk 4-6|Adını Feriha Koydum 6-9|
Dönem: Muhteşem Yüzyıl 13-18 |Öyle Bir Geçer Zaman Ki 15-20|
Komedi: Bizim Yenge 6-8|Geniş Aile 4-7|
Gençlik: Deniz Yıldızı 4-6
Polisiye: Arka Sokaklar 5-8|Kanıt 2-4|Behzat Ç. 4-7|
Fantastik: Sihirli Annem 3-5|

Eylül ayında reytingler önce böyle başlar. Sonra Yahşi Cazibe, Geniş Aile, Çocuklar Duymasın, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Adını Feriha Koydum ... gibi dizilerin oranlarında ciddi anlamda reyting kaybı göreceğiz.

Son düzenleme: