30 Türk Dizisi Amerika'da Yayınlanacak

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,542
Puanı
1,060
Miami merkezli Somos Distribution isimli şirket 30 Türk dizisine Kuzey ve Güney Amerika'da dağıtımı için harekete geçti.

Satın alınan 30 dizi içerisinden ;Ezel,20 Dakika, Lale Devri ,Beni Affet ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinin adları öğrenildi.(Kalanları bilgi geldikçe eklenecektir.)

Şirket yetkilisi Francisco Villanueva diziler içerisinde özellikle Kurt Seyit ve Şura ile Ezel'in aradıkları içeriklere sahip olduğunu belirtirken, konuyu 1500 dağıtımcının katılacağı ve Mayıs ayı içerisinde yapılacak ''LA Screenings'''de nihayete erdirmeyi planladıklarını açıkladı.

Şirket ABD başta olmak üzere tüm Güney ve Kuzey Amerika'ya dizi satıyor.
250220131635482204208_2-600x345.jpg

71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png

@destere @mrt-06 @OzaN @Yakamoz-Asi @Bully @sokak sanati @*Dream* @dizi kolik @Çiğdem- @darksaal @xBUGRAx @denizz19 @otomatikportakal @ehsan7000 @yakup09 @*YıldırıM* @cookies @RevaN @BesaleT @Arslan Bey @batuhankaralar @HachiKo

Son düzenleme:
anti fan kişiliğimi konuşturmuşum yine @*Dream* in sadece kpa satıldı etkisi yaratmaya çalışan haberine kss de satıldı haberi ile karşılık vermiştim; şimdi de @batuhankaralar ın ay yapım sattı sadece haberine bu cevap oldu :X

şu dizilerden en iyisi ezel en çok ilgiyide ezel görücektir :bhr::bhr::bhr:
dur kız hele satılanların hepsi belli olsun :F

@OzaN ve @beyazsoy şahsına mütehassas ve mütehassıs üyelerimiz siz bu konuda neler düşünmektesiniz:X

Son düzenleme:
Tebrikler dizilerimize bizi gururlandırmaya devam ediyorlar. :)

anti fan kişiliğimi konuşturmuşum yine @*Dream* in sadece kpa satıldı etkisi yaratmaya çalışan haberine kss de satıldı haberi ile karşılık vermiştim; şimdi de @batuhankaralar ın ay yapım sattı sadece haberine bu cevap oldu :X

dur kız hele satılanların hepsi belli olsun :F

@OzaN ve @beyazsoy şahsına mütehassas ve mütehassıs üyelerimiz siz bu konuda neler düşünmektesiniz:X
Öyle bir etki yaratmaya çalıştığımı nerden çıkardın merak ettim? Açtığım haberlerde kurt seyit de vardı :)

Son düzenleme:
Valla Kara Para Aşk ile ilgili haberleri yakından takip ediyorum o yüzden bu haberi açmıştım.Kara Para Aşk'ın ön yayın hakları satın alınmış kesin satış henüz başlamamış o zaman eş zamanlı yayınlanacak denmişti arap fan sayfaları tarafından ama Kara Para Aşk'ın paraya ihtiyacı çok olmadığından beklemedeymiş şuan :)

Valla Kara Para Aşk ile ilgili haberleri yakından takip ediyorum o yüzden bu haberi açmıştım.Kara Para Aşk'ın ön yayın hakları satın alınmış kesin satış henüz başlamamış o zaman eş zamanlı yayınlanacak denmişti arap fan sayfaları tarafından ama Kara Para Aşk'ın paraya ihtiyacı çok olmadığından beklemedeymiş şuan :)
kpa kss den daha pahalıya satılmıyor :) hatta kss çok daha pahalıya satılıyor oalbilir:) ''şu ana kadar yapılmış en iyi türk draması'' diye lanse edildi cannes ta :) zaten amerikaya dağatacak şirket de ezel ve kss üzerinde çok duruyor:)

kpa kss den daha pahalıya satılmıyor :) hatta kss çok daha pahalıya satılıyor oalbilir:) ''şu ana kadar yapılmış en iyi türk draması'' diye lanse edildi cannes ta :) zaten amerikaya dağatacak şirket de ezel ve kss üzerinde çok duruyor:)
Kara Para Aşk'ın satışı henüz başlamamış ki ksvş ondan daha pahalıya satılıyor olsun :D
Daha bu hafta sonu yetkili kişi açıklama yaptı KPA satışları için
Buraya gelirken herkes Kara Para Aşk'ın durumunu sordu. Satışı başladı mı?
Henüz başlamadık. Ekim'de Cannes'da MIPCOM var. Orada başlayacağız satmaya. Biraz nazlıyız.

Tok satıcı diyelim biz ona.
Öyle diyelim. Şu anda çok büyük bir talep var. MIPTV de büyük sükse yaptı proje. Yarın satmaya başlayabiliriz ama şimdilik sadece 'coming soon'.

Hedef ne? Yani ilk etapta ekibinin önüne hedef olarak ne koydun?
40 ülke.

Kara Para Aşk'ın satışı henüz başlamamış ki ksvş ondan daha pahalıya satılıyor olsun :D
Daha bu hafta sonu yetkili kişi açıklama yaptı KPA satışları için
Buraya gelirken herkes Kara Para Aşk'ın durumunu sordu. Satışı başladı mı?
Henüz başlamadık. Ekim'de Cannes'da MIPCOM var. Orada başlayacağız satmaya. Biraz nazlıyız.

Tok satıcı diyelim biz ona.
Öyle diyelim. Şu anda çok büyük bir talep var. MIPTV de büyük sükse yaptı proje. Yarın satmaya başlayabiliriz ama şimdilik sadece 'coming soon'.

Hedef ne? Yani ilk etapta ekibinin önüne hedef olarak ne koydun?
40 ülke.
yakında bedelleri belli olur şu ana kadar en pahalılar 230 bin dolarla intikam 200 bin dolarla uek :)

İntikam zaten Revenge'den uyarlama değil mi? Adamlar Amerika'da orjinali varken niye uyarlamayı izlesinler ki?

Büyük ihtimal Arka Sokaklar'ı polisiye-komedi olarak sunucaklar.

Ezel-Muhteşem Yüzyıl-Karadayı-ÖBGZK'nin tutma ihtimalleri var gibi.

Ezel zaten kaliteli bir işti.Diğer 3 dizide biraz türk kültürüyle alakalı.Belki ilgilerini çeker.Osmanlı falan...

İntikam zaten Revenge'den uyarlama değil mi? Adamlar Amerika'da orjinali varken niye uyarlamayı izlesinler ki?

Büyük ihtimal Arka Sokaklar'ı polisiye-komedi olarak sunucaklar.

Ezel-Muhteşem Yüzyıl-Karadayı-ÖBGZK'nin tutma ihtimalleri var gibi.

Ezel zaten kaliteli bir işti.Diğer 3 dizide biraz türk kültürüyle alakalı.Belki ilgilerini çeker.Osmanlı falan...
o resim rastgele seçilmiş bir resim:X