30 Ocak - 5 Şubat 2017 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Heyt masallah burayada ambargo koymusum :F
bunuda @mrt-06 armagan ediyorum :A
bu aralar populer olmaya basladim.
yine kuyumu kazma cabalari olacagina isaret bu.
itirafda cok saldirmazlar umarim :A
@Bully simdi yine der etiket ama olsun :ppp:

Heyt masallah burayada ambargo koymusum :F
bunuda @mrt-06 armagan ediyorum :A
bu aralar populer olmaya basladim.
yine kuyumu kazma cabalari olacagina isaret bu.
itirafda cok saldirmazlar umarim :A
@Bully simdi yine der etiket ama olsun :ppp:
sonunda listede az yer almaktan mutlu olduğum bir konu açılmış :) eskiden hep bana gülüyorlardı beni ciddiye almıyordu forum kendimi kabak çiçeği gibi hissediyordum :) şimdi rahatım zirveyi alanlar derdine yansın :)

sonunda listede az yer almaktan mutlu olduğum bir konu açılmış :) eskiden hep bana gülüyorlardı beni ciddiye almıyordu forum kendimi kabak çiçeği gibi hissediyordum :) şimdi rahatım zirveyi alanlar derdine yansın :)
benimki ayda yilda birkez olan bir olay :A

bundan sonra zirve senin :)
ama senin yeni halin harika eskiden çok nemrut bişeydin :) zorda olsa iç dünyandaki güzelliği ortaya çıkardığımız için mutluyuz :)
eger benim bu halimi seviyorsan bu @Bully sayesinde.
ben bir kac ay sonra bir veda edecem foruma uzun süreli, orda bir yazi yazacam ve bu konuyada deyinecem. Kaan ve bir kac kisi hakkinda diyeceklerim var :D
sanada yer veririm. ogune kadar artik daha ne yasarsam

eger benim bu halimi seviyorsan bu @Bully sayesinde.
ben bir kac ay sonra bir veda edecem foruma uzun süreli, orda bir yazi yazacam ve bu konuyada deyinecem. Kaan ve bir kac kisi hakkinda diyeceklerim var :D
sanada yer veririm. ogune kadar artik daha ne yasarsam

hiçde bile tamamen benim sayemde @Bully kalsa şimdi isveç göllerinden birinde ördek olarak devam ediyordun hayatına :) yani yiğidi öldür ama (burda yiğit ben oluyorum :) ) hakkını inkar etme demişler :) çarpılırsın :)

hiçde bile tamamen benim sayemde @Bully kalsa şimdi isveç göllerinden birinde ördek olarak devam ediyordun hayatına :) yani yiğidi öldür ama (burda yiğit ben oluyorum :) ) hakkını inkar etme demişler :) çarpılırsın :)
sana sukadarini diyeyim, ben olurda birgun @Bully ile cok kötu bir sekilde tartistim diyelim ama ben yinede zamani gelince yasadigimiz güzel seylere deginirim o veda konusunda.
Onunla gecmisimiz daha eskiye dayaniyor ve evet son zamanlarda baya samimiyet edindigim arkadaslarim var ki bunlardan biride sensin ama onunla farkli paylasimlarim oldu :D