İfade atar mısın?Leyla'ma tabii ki. Bu arada halen net karar yok tamam mı devam mı diye. Fakat artık mayıs ayına gireceğiz. Yarın netleşirse şaşırmam. Artmalıyız. İnşallah yükseliriz.@12.Adam Bitersek de hikayemizi anlattık zaten sıkıntı yok. Çok da sevildi, uzatılmadan bitmiş olacak. Yeni sezon da olursa yeni hikayeler yoldaymış. İddialılarmış çok.
Ne ifadesi? O kadar şey yazdım?İfade atar mısın?
Leyla'nın yükselişi bence de kritik düşüşte final kararı çıkacaktı ki bence hâlâ muallakta.Leyla'm çok iyi artarak 4.42'ye yükselmiş.Sezon Finali olacaksa bugün haberi gelir.
Eşref Rüya 7.83'e yükselmiş, bravo.
Sahipsizler 7.90'a yükselmiş, bravo ona da.
Survivor 5 reyting çok az aldı bu sene neredeyse.Hep 2-3-4 aldı.
Kuruluş Osman 6.13'e yükselmiş. ATV bu diziye şükretsin.![]()
Evet öyle zaten. Net değil durumu. Sezon Finali olacaksa bugün karar çıkar zaten. @12.Adam Merakla bekliyoruz.Leyla'nın yükselişi bence de kritik düşüşte final kararı çıkacaktı ki bence hâlâ muallakta.
Total ile AB arasında 5 reyting fark olan şimdiye kadar başka bir dizi hatırlıyor musunuz?Sahipsizler
Total: 7.90 (1)
AB: 2.90 (9)
ABc1: 5.01 (4)
Barcelona - Inter
Total: 3.84 (8)
AB: 5.42 (2)
ABC1: 4.85 (6)
Eşref Rüya
Total: 6.64 (2)
AB: 7.13 (1)
ABC1: 7.83 (1)
Kuruluş Osman
TOTAL; 6,13 (3)
AB; 3,51 (6)
ABC1; 5,20 (2)
Leyla Hayat Aşk Adalet
TOTAL; 3,67 (9)
AB; 3,59 (5)
ABC1; 4,42 (7)
Uzak Şehir 😂Total ile AB arasında 5 reyting fark olan şimdiye kadar başka bir dizi hatırlıyor musunuz?
Enteresan bir performans sergiliyor yapım.
Sen anladın benim ne demek istediğimi ama neyse. 😄Uzak Şehir 😂
Sen Anlat Karadeniz'de vardı aga yaSen anladın benim ne demek istediğimi ama neyse. 😄
Bir ara Arka Sokaklar yapıyordu şimdi o kadar iyi total alamıyorTotal ile AB arasında 5 reyting fark olan şimdiye kadar başka bir dizi hatırlıyor musunuz?
Enteresan bir performans sergiliyor yapım.